Inspiratiekaarten 'Van denken naar voelen' maken contact met je gevoel


Skiongeluk oorzaak voor koerswijziging zakenvrouw Hanneke van Gompel

's HERTOGENBOSCH, 20121030 -- Na de uitgave van haar twee boeken “Van denken naar voelen” geeft zakenvrouw en auteur Hanneke van Gompel nu de “Van denken naar voelen” inspiratiekaarten uit. Met de inspiratiekaarten wil ze mensen nieuwe inzichten geven en helpen in contact te komen met zichzelf. De set bestaat uit 69 kaarten die de antwoorden op levensvragen dichterbij brengen en inspireren om meer te leven vanuit gevoel. De inspiratiekaarten zijn gebaseerd op haar levenslessen die Van Gompel in haar boeken omschrijft. Vanaf 2 november zijn de kaarten te bestellen op www.vandenkennaarvoelen.nl.

Gevoelsrevolutie
In barre tijden gaan mensen op zoek naar zingeving. Door de financiële crisis is er een gevoelsrevolutie op gang. Deze ontwikkeling biedt meer ruimte voor vrouwelijke energie die wordt gevoed door intuïtie, bezinning, rust en gevoel. “Het zorgen voor elkaar maar ook persoonlijke groei speelt in deze tijd een grotere rol. De inspiratiekaarten helpen om in verbinding te komen met het innerlijke en vanuit intuïtie te handelen. De weg naar voren is de weg naar binnen,” aldus Van Gompel.

Het roer om
Hanneke van Gompel heeft 15 jaar lang managementposities vervuld bij één van de grootste IT-bedrijven ter wereld. Alles in haar carrière draaide om targets en resultaten leveren. Door een skiongeluk in 2005 werd ze gedwongen om daar afscheid van te nemen. Om de tegenslag te verwerken ging ze op zoek naar zingeving. Hierover schreef zij haar eerste boek “Van denken naar voelen; de spirituele reis van een zakenvrouw”. Ze gooide het roer volledig om. Haar boek eindigt met zeven gouden inzichten; Hanneke’s levenslessen op weg naar innerlijk geluk.

Over Hanneke van Gompel
Hanneke van Gompel (1964) is (management)coach in haar bedrijf isis4u en auteur van de boeken “Van denken naar voelen” deel 1 en deel 2. Ze begeleidt managers en directieleden uit diverse organisaties op weg naar authenticiteit. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops over haar eigen reis ‘Van denken naar voelen’ en brengt zij jaarlijks de “Van denken naar voelen mind&spirit” agenda uit. Haar klanten zijn onder meer Océ, Rockwool, ING, Avans Hogeschool, FrieslandCampina, DAS en Achmea.

Verkoopinformatie
De inspiratiekaarten “Van denken naar voelen” zijn verkrijgbaar vanaf € 18,88 en te bestellen via de boekhandel of via: www.vandenkennaarvoelen.nl/bestellen


Deel: ' Inspiratiekaarten 'Van denken naar voelen' maken contact met je gevoel '
Lees ook