Inspirerende nieuwe vloerdesigns van Amtico International

COVENTRY, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20110618 --

Specialist in luxe vloeren Amtico International heeft 79 nieuwe vloerdesigns gelanceerd in haar collecties Amtico en Spacia - de grootste en radicaalste productlancering in de geschiedenis van het bedrijf.

Of u nu met uw vloer karakter of rustieke charme wilt creëren of kiezen voor moderne eenvoud en minimalistisch chic, de assortimentreeksen Amtico en Spacia bieden een inspirerend design voor elk type interieur - waaronder kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkelpanden, hotels, restaurants en huizen.

De Amtico collectie van 158 geavanceerde, ambitieuze vloerdesigns inspireert architecten, ontwerpers en bestekschrijvers om te experimenteren met spannende nieuwe productcombinaties en nieuwe snijformaten. Gegroepeerd op basis van kleur of toon, kunnen ontwerpers nu kiezen uit de series Wood, Stone en Abstract die collecties omvatten zoals Golden Woods, Design Woods, Neutral Stones, Warm Stones, Abstract Elements en Abstract Indulgence. Met zoveel beschikbare opties biedt Amtico volledige flexibiliteit om het interieur aan de eigen wensen aan te passen.

De Spacia collectie van 79 stijlvolle, slijtvaste vloerbedekkingen biedt een uitgebreide waaier aan opties, met nieuwe, grotere formaten, en een nieuwe serie met gedurfde en opvallende abstracte designs om een voor zichzelf sprekende vloer te creëren. Spacia omvat tevens een reeks stijlen van hout en steen, waarbij het realisme van de natuur gecombineerd wordt met uitstekende prestaties om een aantrekkelijke en praktische vloeroplossing te leveren.

Door te experimenteren met nieuwe pigmenten, illustraties, reliëftechnieken en design layouts, is het speciale interne ontwerpteam van Amtico International in staat om in de voorhoede te blijven als het gaat om het ontwerpen van vloeren.

“De sterke nieuwe serie van formaten, assortimenten en snijopties opent de deur nog verder voor ontwerpers, waardoor ze hun creativiteit op een gedurfdere manier kunnen uiten,” aldus Lorna Williams, Amtico International Design Manager.

Alle Amtico en Spacia producten worden geleverd met een commerciële garantie van 25 jaar tegen slijtage, waardoor bestekschrijvers en eindgebruikers kunnen vertrouwen op de levensduur van het uiterlijk van de vloeren.

Wilt u meer weten over de portfolio's voor Amtico of Spacia, neem dan contact op met uw lokale Amtico partner of stuur een e-mail naar european.marketing@amtico.com

Ga voor inspiratie voor vloerdesign naar www.amtico.com

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Phoebe of Caroline bij Grayling

E: amtico-int@grayling.com T: + 44 (0) 20 7478 7830

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Grayling voor Amtico
Phoebe Campbell
Caroline MacLeod
+ 44 (0) 20 7478 7830

amtico-int@grayling.com

Deel: ' Inspirerende nieuwe vloerdesigns van Amtico International '
Lees ook