Inspirerende workshop over gezonde voeding voor kinderen


IJsselstein, 20150924 -- Gezonde kindervoeding draagt bij aan een goede gezondheid op latere leeftijd. Maar hoe krijg je een klein kind aan het gezonde eten? Wat geef je bijvoorbeeld te drinken, hoe ga je om met tussendoortjes en wat zijn warme maaltijden die kinderen graag lusten? PuurGezond.nl verzorgt er van 28 september t/m 1 oktober workshops over, in samenwerking met kinderopvangorganisatie smallsteps.

Ouders geven hun kind graag het beste, maar kinderen zijn daar helemaal niet mee bezig. Zij eten vooral graag lekker! De kern van de workshop is dan ook goede voeding die kinderen van 0 t/m 12 jaar lekker vinden. Een professional van PuurGezond (diëtist of gewichtsconsulent) vertelt tijdens de workshop over het belang van gezonde voeding en hoe je in stappen aan een gezond(er) eetpatroon van je kind kunt werken. Ouders krijgen tips & tricks voor het maken van gezondere, voedzame maaltijden die kinderen lekker vinden.

Iedereen is welkom om een workshop bij te wonen. De workshops worden aangeboden op smallsteps-locaties door heel Nederland. Het maakt niet uit of je kind al bij een smallsteps locatie komt, of je door iemand bent uitgenodigd, of dat je graag kennis wilt maken met smallsteps. De workshop is gratis. Geïnteresseerd? Je kunt via de website van smallsteps een locatie zoeken en je aanmelden.

PuurGezond.nl

PuurGezond promoot bewust leven, écht eten en gezond genieten. Op www.puurgezond.nl vind je recepten en tips voor een gezond, ontspannen en lekker leven. Elke week zijn er aparte kindertips. De gratis nieuwsbrief zorgt voor wekelijks inspirerende informatie in je mailbox. PuurGezond is ook te vinden op Facebook, Instagram en twitter.

smallsteps

Smallsteps is een nationaal netwerk van zo’n 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk. Kinderen staan centraal, waarbij ieder kind uniek is en volop gestimuleerd moet worden in zijn of haar ontwikkeling zodat eigenheid en talent tot hun recht kunnen komen.


Deel: ' Inspirerende workshop over gezonde voeding voor kinderen '
Lees ook