Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer AmsterdamInspraak Dappermarkt

Maatregelen voor de toekomst van de Dapperbuurt zijn beschreven in het Strategisch Ontwikkelingsplan Koopcentrum Dapperbuurt (SOP). Specifieke regels en maatregelen voor de Dappermarkt zijn te lezen in de beleidsnota Dappermarkt.

Beide rapporten zijn door het dagelijkse bestuur van het stadsdeel voor inspraak vrijgegeven. U kunt ze inzien bij het voorlichtingscentrum in het Stadsdeelkantoor aan de Linnaeusstraat 89. Geopend iedere werkdag van 8.30 tot 15.00 uur. De rapporten staan ook op deze website onder "Dappermarkt". Ten slotte kunt u ze via de e-mail ontvangen.

---

Inspraak: persoonlijk

Op 30 januari 2003 van 19.30 uur tot 21.30 uur wordt een inspraakavond gehouden in het Kraaiennest aan de Polderweg 94. Op deze inspraakavond worden de plannen toegelicht en kunt u mondeling uw commentaar geven.

Inspraak: schriftelijk

Dat kan ook schriftelijk, tot 6 februari heeft u de tijd uw zienswijze in te dienen bij het dagelijkse bestuur van het Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, t.a.v. de sector Wonen Werken, afdeling Beleid, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam.

(c) Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer - 13 januari 2003

Zoekwoorden:

Deel: ' Inspraak Dappermarkt Watergraafsmeer Amsterdam '
Lees ook