Gemeente HilversumInspraak Park Diependaal

Het eerste uitwerkingsplan en een aanvraag voor een artikel 19-procedure die de bouw mogelijk moeten maken van woningbouw in Park Diependaal, is op maandag 3 april onderwerp van inspraak. Park Diependaal ligt langs de Diependaalselaan ter hoogte van de Eikbosserweg en de Holleweg. In totaal worden hier ongeveer 270 woningen gebouwd. Een deel hiervan is al gerealiseerd. De projecten waar het nu bij de inspraak om gaat, bestaan uit vier urban villa's met elk vijftien appartementen, een complex met 21 appartementen, vijf twee-onder-één-kapwoningen en de aanleg van een definitieve ontsluitingsweg.

Voor de inspraak wordt op 3 april in Hotel Lapershoek een inloopbijeenkomst gehouden. Van 19.30 tot 21.30 uur kunt u binnen komen lopen. Aan het begin is er een korte toelichting. Daarna kunt u de bouwtekeningen bekijken. Projectontwikkelaar en architecten zullen tekst en uitleg geven. U kunt uw reactie kenbaar maken aan de wethouder en medewerkers van de gemeente. Die reactie kunt u ook invullen op speciale formulieren.

Schriftelijk reageren kan tot 20 april. Tot die datum liggen relevante stukken ter inzage in de Burgerleeskamer in het raadhuis en bij de balie van de dienst Stadsontwikkeling, Oude Enghweg 23. Meer informatie: projectleider de heer H. J. Oostlander; tel: 629 23 26.

Deel: ' Inspraakbijeenkomst Park Diependaal Hilversum '
Lees ook