Inteco BV winnaar 2015 in klimaatplafondbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150901 -- Inteco BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de klimaatplafondbranche. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Inteco BV door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste trends en is het haar concurrenten vaak een slag voor.’

Het Boxtelse Inteco BV (1985) is specialist in ontwerp en realisatie van compleet geïntegreerde klimaatplafonds en plafondinductie-units voor de utiliteitsbouw, elk met specifieke eigenschappen. Daarnaast levert zij inbouwoplossingen voor allerlei te integreren componenten zoals verlichting, luidsprekers, beamers en sprinklers. Haar kracht is de beheersing van het totale proces, vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot aan de oplevering. Volgens de Nominatiecommissie weet Inteco haar uitgebreide kennis van klimaatplafonds uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer hoge mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.

Innovatieve kracht
De jury prijst met name het vooruitstrevende karakter. De producten van Inteco voldoen uiteraard aan alle eisen van esthetica, akoestiek, isolatie, verlichting, brandveiligheid, klimaatbeheersing en gebruiksvriendelijkheid, maar omdat Inteco creatief meedenkt, werken opdrachtgevers en architecten graag met het bedrijf samen. Niet voor niets wordt Inteco ingeschakeld voor tal van spraakmakende projecten, zoals de kantoren van ABP, Microsoft Amsterdam en ASR Utrecht. ‘Een voorbeeld van Inteco’s innovatieve kracht is het Energiehaag-systeem, een verwarmingssysteem bestaande uit een warmtepomp en een speciaal uitgevoerde energiehaag. Met deze innovatie bespaart men ongeveer 70% aan toegevoerde energie ten opzichte van een conventioneel CV-systeem en valt dus een aanzienlijke reductie op de CO2-uitstoot te realiseren’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Klimaatplafonds zijn op zichzelf al duurzaam, maar Inteco schenkt ook veel aandacht aan de reductie van haar eigen CO2-uitstoot en is een uitgesproken adept van het Cradle2cradle-principe. Ook steunt zij diverse goede doelen, waaronder de jaarlijkse Santa Run in Waalwijk, waarmee zij invulling geeft aan haar maatschappelijke rol.

Meer informatie: https://www.inteco.nl 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Inteco BV winnaar 2015 in klimaatplafondbranche '
Lees ook