Cap Gemini Ernst & YoungPersberichten

Utrecht , 16 mei 2002

Integratie Bit-IC en Cap Gemini Ernst & Young

De directies van Cap Gemini Ernst & Young Nederland (CGE&Y) en Bit-IC hebben besloten om de activiteiten per 1 juli 2002 te bundelen.

Met de overgang van Bit-IC naar CGE&Y onderkennen beide bedrijven de veranderde marktvraag naar steeds meer geïntegreerde IT-, HRM- en communicatieoplossingen. Door de specifieke kennis van Bit-IC op het gebied van e-learning en interactieve communicatie en de combinatie van management- en IT-consultancy van CGE&Y te bundelen, wordt de toegevoegde waarde voor klanten van beide bedrijven vergroot.

Over Bit-IC

Bit-IC is een toonaangevende ontwikkelaar van interactieve communicatieconcepten en onderwijskundige toepassingen. In Nederland is het de aanbieder van intelligente oplossingen voor internet, intranet, extranet, e-business, e-learning en e-recruitment. Met meer dan 1.000 gerealiseerde projecten en 17 jaar ervaring is Bit-IC een gerenommeerde partij op het gebied van multimedia en interactief leren. Met creativiteit, inspiratie en geavanceerde technologie zijn in de afgelopen jaren vele bedrijfs- en communicatieprocessen en opleidingen geoptimaliseerd en kosten bespaard door het inzetten van effectieve en gebruiksvriendelijke interactieve communicatie. Bit-IC telt ca. 100 medewerkers en is sinds 1996 een volledige dochter van Cap Gemini N.V. Meer informatie is beschikbaar op: www.bit-ic.nl. Over Cap Gemini Ernst & Young

Cap Gemini Ernst & Young is een vooraanstaande organisatie in management consulting en IT-dienstverlening. Het geïntegreerd kunnen aanbieden van deze activiteiten maakt de onderneming tot een unieke zakelijke dienstverlener. Het bedrijf helpt middelgrote tot grote nationale en multinationale ondernemingen en non-profit organisaties met het ontwikkelen van nieuwe groeistrategieën en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Wereldwijd telt de organisatie ongeveer 56.500 medewerkers, waarvan 6.000 in Nederland. De organisatie is genoteerd aan de aandelenbeurzen in Parijs en Amsterdam en behaalde in 2001 een omzet van 8,4 miljard euro. Meer informatie over specifieke dienstverlening, kantoren en research is beschikbaar op: www.nl.cgey.com.

Cap Gemini Ernst & Young Nanne van Nunnen, woordvoerder Telefoon: 030 689 69 13, mobiel: 06 12 99 37 29 nanne.van.nunen@cgey.nl

Deel: ' Integratie Bit-IC en Cap Gemini Ernst & Young '
Lees ook