UITNODIGING

Het is 1993 en de Intel© Pentium(tm) processor doet zijn intrede, een revolutie in de wereld van de PC volgt. Tien jaar later staan we aan de vooravond van een nieuwe revolutie met de

Intel© Centrino(tm) Mobiele Technologie

Op woensdag 12 maart knipt Intel definitief de draad door. Die dag lanceert Intel in Nederland op feestelijke wijze de Intel Centrino Mobiele Technologie, die notebookgebruikers o.a. een geïntegreerde draadloze netwerkverbinding biedt en hen aanzienlijk langer laat werken zonder op zoek te moeten gaan naar een stopcontact. Ter gelegenheid hiervan organiseert Intel een persbijeenkomst waarvoor wij u hierbij van harte uitnodigen.

Uitleg over de Intel Centrino Mobiele technologie wordt gegeven door Mark Brailey. Maar u krijgt ook boeiende gastsprekers van Schiphol en Attingo te horen. Edward Van de Zande, algemeen directeur van Attingo, zal uitleggen hoe zij de luchthaven van Schiphol omtoverden tot 'hot spot'. Freek Vermeulen, Manager Entertainment & Services van Schiphol, zal vertellen over het belang van een 'hot spot' voor de luchthaven, hoe het werkt en de voordelen voor de reizigers.

Test daarnaast zeker ook zelf onze 'hot spot' met de allereerste notebooks gebaseerd op de Intel Centrino Mobiele Technologie. Verschillende grote PC-fabrikanten en lokale systeembouwers zullen voor het eerst hun allernieuwste notebooks voorstellen die gebruik maken van de nieuwe technologie.

Een feest is natuurlijk geen feest zonder een hapje en een drankje. Na het officiële gedeelte bent u van harte uitgenodigd om samen met ons te genieten van een feestelijke cocktail en een smakelijk buffet. De ideale gelegenheid om gezellig na te praten met bekende PC-fabrikanten, gastsprekers en Intel Benelux management.

Ook voor een gepaste lokatie is gezorgd. Waar anders dan in de nostalgische oude verkeerstoren van Schiphol -een symbool van connectiviteit en mobiliteit- kunnen wij u laten kennismaken met een baanbrekende technologie van Intel, die ons in staat stelt voortaan draadloos door het leven te gaan? Voor de gelegenheid hebben we deze toren overigens omgebouwd tot publiek hotspot.

Het programma ziet er als volgt uit:
Perspresentatie: 16.00 - 17.00 uur
Demonstraties van de eerste Centrino notebooks: vanaf 17.00 uur Dinerbuffet: vanaf 17.30 uur

U bent graag bij deze feestelijke aankondiging aanwezig? Aanmelden doet U dan via: www.mcsonline.nl/pers/ of via e-mail aan info@monogram.nl. Een fax sturen kan naar +31 (0) 23 - 565 17 24, of u belt met Marieke Leenhouts op +31 (0) 23 - 562 82 08.

Uiteraard komen een bevestiging en routebeschrijving naar u toe.

Met vriendelijk groet,

Kristof Sehmke
Communicatiemanager Intel Benelux

ANTWOORDFORMULIER
Uitnodiging perspresentatie Intel Centrino Mobiele Technologie

Datum: 12 maart 2003


Plaats: De Oude Toren - Schiphol
Stationsplein Z.W 602, Gebouw 105
1117 CN Luchthaven Schiphol-Oost

Ontvangst: 16.00 uur
Aanvang: 16.15 uur

o Ik kom naar de persbijeenkomst op woensdag 12 maart o Ik blijf voor het dinerbuffet
o Ik zal niet aanwezig zijn, maar wil wel de persmap ontvangen o Ik zal niet aanwezig zijn.

Naam

Blad

Adres

Postcode Plaats

Fax E-mail

Fax dit formulier naar MCS 023 - 565 17 24 t.a.v. Marieke Leenhouts Of stuur een e-mail naar info@monogram.nl

Deel: ' Intel lanceert Intel© Centrino(tm) Mobiele Technologie '
Lees ook