Samenwerking Intel, UUNET en Landis maakt Internet-toegang voor meer bedrijven uit het MKB haalbaar

Utrecht, 8 februari 1999 - Samen met distributeur Landis bieden Intel en Internet provider UUNET in Nederland een speciale betaalbare en flexibele Internet-toegangsoplossing, specifiek voor het midden- en kleinbedrijf. De oplossing bestaat uit een combinatie van een Internet-aansluiting bij UUNET en de Express Routers 8100 STEU van Intel. De eindgebruiker krijgt 26% korting op de bundel in vergelijking met aanschaf van de losse producten.

Via deze bundel wordt het voor veel meer bedrijven in het MKB interessant om Internet-toegang te realiseren. De producten van Intel zijn flexibel, betaalbaar en eenvoudig te beheren. Met een Internet-aansluiting bij UUNET krijgen ook kleine bedrijven een eigen domeinnaam en kunnen zij uitgebreide ondersteuning krijgen.

In het kader van de aangekondigde samenwerking kunnen resellers hun klanten verschillende hardware- opties bieden. De Intel 8100 router is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven. Met dit product kunnen verschillende gebruikers gelijktijdig netwerkinformatie benaderen en communiceren met leveranciers en klanten via een enkele telefoonlijn. Dat levert maandelijks een besparing op van honderden guldens. Intel Express Routers zijn ontwikkeld voor regiokantoren en filialen. Zij bieden veel verschillende oplossingen, variërend van simpele Internet toegang en Virtual Private Networks tot traditionele WAN routing.

Intel Corporation
Intel is 's werelds grootste chipfabrikant en een vooraanstaand producent van personal computer-, netwerk- en communicatieproducten. Meer informatie over Intel is te vinden op: https://www.intel.com/pressroom/.

UUNET
UUNET, een MCI WorldCom Company, is een wereldwijde marktleider in Internet-oplossingen. Het bedrijf biedt een breed pakket van diensten, gebaseerd op Internet-technologie, aan bedrijven, online service-providers en telecommunicatiebedrijven. Het netwerk omvat meer dan 1.000 Points of Presence (PoPs), verdeeld over de VS, Canada, Europa en het Aziatische deel van de Pacific. Overal ter wereld is het netwerk met die van andere ISP's verbonden.

Landis
Landis Group N.V. is een snelgroeiende onderneming actief op de Europese markt voor Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Landis Group levert een sterk gespecialiseerd assortiment van oplossingen op het gebied van ICT en aanvullende diensten aan dealers en leveranciers van ICT-producten. De activiteiten van Landis Group zijn onderverdeeld in: Netwerkinfrastructuren, Inter/Intra/Extranet, Telecommunicatie, Services en Opleidingen. Landis Group heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Deel: ' Intel, UUNET en Landis bieden samen Internettoegang voor MKB '
Lees ook