Ingezonden persbericht

Interactief Te Koop bord via SMS

direct de juiste informatie beschikbaar op de mobiele telefoon

ZALTBOMMEL, 20030211 -- Zaltbommel 11 februari 2003. Makelaarnet levert per medio februari het 4777 Interactive Real Estate systeem aan VHM (Vrijhuizenmarkt franchise), de snelst groeiende makelaarsfranchise in Nederland. 4777 Interactive Real Estate is een nieuw geavanceerd mobiel marketing systeem waarmee potentiële kopers of belangstellenden direct bij de verkooplocatie actuele woninginformatie via SMS kunnen opvragen én ontvangen op hun mobiele toestel. VHM wordt hiermee de eerste makelaarsfranchise in Europa die een dergelijk systeem beschikbaar heeft.

Het systeem is gebaseerd op SMS communicatie, waarbij door het intoetsen van een unieke woningcode en deze te verzenden naar 4777 woninginformatie wordt ontvangen op het mobiele toestel. De dienst werkt onafhankelijk van de mobiele operator en kan gebruikt worden door consumenten met een prepaid kaart of abonnement met SMS mogelijkheden. Allerlei kenmerken van de woning, zoals de actuele verkoopprijs, het bouwjaar en het perceeloppervlak zijn door consumenten aan te vragen en direct beschikbaar. Zodra de woningdetails wijzigen worden deze direct aangepast. De voordelen zijn evident: door het gemak en het veelvuldige gebruik van SMS diensten kan iedereen direct informatie opvragen, juist op die momenten dat daaraan behoefte is. Deze SMS dienst is eenvoudig in gebruik en 24 uur per dag beschikbaar. De nieuwe 4777 Interactive Real Estate dienst omvat de koppeling van informatiebestanden aan de mobiele netwerken, de aanmaak en koppeling van SMS informatiebestanden aan woning- en relatiedossiers, backoffice communicatie en beheer- en rapportage faciliteiten. Voor VHM komt het initatief van Makelaarnet op het juiste moment. Dit mobiele marketingconcept past precies in hun makelaarsformule: de laagste courtage in Nederland koppelen aan de best mogelijke verkoopkracht.

Door een intensieve samenwerking met Exxentic, specialist op het gebied van diverse mobiele data diensten, kan 4777 Interactive Real Estate op een eenvoudige wijze doorgroeien naar meer geavanceerde vormen van mobiele datacommunicatie zoals MMS (multimedia messaging).

Makelaarnet levert technologische oplossingen en marketing concepten aan makelaar organisaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De onderneming is een initiatief van Logomotique BV, een werkmaatschappij van ACT Holdng BV uit Zaltbommel.


---
Meer informatie over dit persbericht kunt u verkrijgen bij Makelaarnet, Martin Smink, directeur, telefoon 0418-540 011 of via e-mail: martin.smink@makelaarnet.nl

Deel: ' Interactief onroerend goed Te Koop bord via SMS '
Lees ook