AutoRai

Intercedente wint Nissan Micra Challenge 11-2-00. Juliette Vlaarkamp uit Hilversum is sinds kort de trotse eigenaresse van een Nissan Micra Challenge. De 27-jarige intercedente heeft de auto gewonnen met een prijsvraag van de Nationale Voordeel Cheque. De auto, met een waarde van zon 25.000 gulden, is geheel belangeloos beschikbaar gesteld door Nissan Motor Nederland.

De Nationale Voordeel Cheque is een boekje met allerlei aanbiedingen van bedrijven. De voordeelcheques vielen afgelopen oktober bij zo'n 5,4 miljoen huishoudens in Nederland op de deurmat. Desiree Waterham van de Nationale Voordeel Cheque vertelt: Deze keer was de oplage wat hoger dan normaal omdat we hebben samengewerkt met de kankerbestrijding. Een deel van de opbrengst ging naar het Koningin Wilhelmina Fonds.

In het boekje was ook de Bel & Win puzzel te vinden met als hoofdprijs een blauwe Nissan Micra Challenge. De oplossing van het kruiswoordraadsel kon worden doorgebeld via een speciaal telefoonnummer.
Juliette Vlaarkamp is erg blij met de auto: Ik doe wel vaker mee aan prijsvragen, maar dit is de eerste keer dat ik iets gewonnen heb. En dan meteen zon prijs, vertelt ze enthousiast. Over Nissan is zij zeer te spreken: Ik vind Nissan een merk dat stevig in de markt staat.

Deel: ' Intercedente wint auto met puzzel Nationale Voordeel Cheque '
Lees ook