Interieurontwerper René Middag accepteert Bitcoins


Interieurontwerper René Middag heeft een primeur:
Opdrachtgever kan zijn interieurontwerp betalen met Bitcoins


GOIRLE, 20131106 -- Als eerste interieurontwerper biedt René Middag de mogelijkheid om het ontwerp en/of realisatie van woonwensen te betalen met de elektronische munteenheid bitcoin. Interieurontwerper René Middag wil niet alleen innovatief te werk gaan in zijn ontwerpen, maar wil ook gebruik maken van de groeiende mogelijkheden van dit digitale tijdperk. Hij liet dinsdag weten de opmars van deze digitale munteenheid niet langer te kunnen negeren. "Inmiddels zijn we met de eerste opdrachtgever in gesprek, die heeft aangegeven zijn factuur met bitcoins te willen voldoen", aldus René Middag.

Als opdrachtgever kunt u, particulier of zakelijk, voor een compleet interieurontwerp of een maatwerk meubel terecht bij interieurontwerper René Middag.

Bitcoin is een nieuwe vorm van elektronisch geld. De virtuele munten worden gecreëerd door computers via wiskundige formules. Op verschillende websites wereldwijd kan men al betalen met bitcoins. In een aantal Nederlandse café's kan ook al afgerekend worden met bitcoins. Bitcoin kreeg in april van dit jaar grote naamsbekendheid omdat de waarde van 1 bitcoin steeg tot 250 dollar om vervolgens terug te zakken naar ongeveer 68 dollar. Op dit moment ligt de waarde van 1 bitcoin weer rond de 240 dollar. Recent maakte ook Thuisbezorgd.nl bekend betalingen met bitcoins te accepteren.

Ook betalen met bitcoins voor een interieurontwerp door René Middag? Kijk op http://www.renemiddag.nl


Deel: ' Interieurontwerper René Middag accepteert Bitcoins '
Lees ook