INTERMAT Middle-East is geboren!

Van 28 tot 30 maart 2011 vindt voor de eerste keer in Abu Dhabi de internationale vakbeurs voor machines, materialen & uitrusting plaats

PARIS LA DEFENSE--(BUSINESS WIRE)-- 20100831 --

Voor de eerste keer zal de INTERMAT Middle-East van 28 tot 30 maart 2011 gehouden worden in het Abu Dhabi National Exhibitions Company (ADNEC) Center in Abu Dhabi.

INTERMAT Middle-East zal profijt trekken van de Arabische Constructieweek die op hetzelfde moment plaats zal vinden. Hier vormt het aanbod een aanvulling voor wat op INTERMAT geboden wordt, wat een groot aantal bezoekers uit het Midden-Oosten, Afrika, de Golflanden, Iran en de landen rondom de Zwarte en Kaspische Zee zal aantrekken.

Door het houden van dit handelsevent in de Verenigde Arabische Emiraten, zullen Comexposium en zijn partners vakmensen uit zowel de wegen-en stedelijke infrastructuur als uit inter-urbane transportindustrieёn in Frankrijk en wereldwijd, de gelegenheid bieden om de MENA-markten (Middle East en North Africa) binnen te dringen, waarvan de grootste projectenportfolio US$3 biljoen beslaat. In 2010 zullen de Verenigde Arabische Emiraten de grootste markt in de regio vormen met 1.600 projecten in ontwikkeling in de bouwsector, niet-residentiёle gebouwen, civiel ingenieurschap/infrastructuur en toerisme.

Wat niet vergeten moet worden is dat INTERMAT al 25 jaar bestaat en om de 3 jaar in Parijs plaats vindt. Vandaag is het de grootste vakbeurs van welke sector dan ook in Frankrijk. En met 1.500 exposanten uit 48 landen en 200.000 bezoekers, waarvan 45% internationaal is, is deze ook de op twee na grootste tentoonstelling in de bouwsector wereldwijd.

Samen met MECOM Forums, een internationale onderneming met vestiging in Abu Dhabi, spant INTERMAT zich in om in 2011, “INTERMAT Middle-East” te lanceren. De expertise van INTERMAT Paris vormt de garantie voor een uiterst professionele en succesvolle tentoonstelling in het Midden-Oosten.

De creatie van INTERMAT Middle East, een plaats waar internationale leveranciers van apparatuur en techniek en constructiebedrijven elkaar zullen ontmoeten, was een logische stap voor de ontwikkeling van de landen in het Midden-Oosten. “Een groot aantal exposanten op INTERMAT, ondersteund door hun professionele achterban, hebben al grote belangstelling voor de event getoond. In feite past deze lancering van deze INTERMAT Middle East tentoonstelling goed op de huidige exportstrategie voor dit gedeelte van de wereld, en daarom hebben zij heel positief op onze uitnodiging gereageerd. Onze doelstelling is om 180 exposanten welkom te heten op een totaal van 20.000 vierkante meter tentoonstellingsterrein,” onderstreept Maryvonne Lanoë, INTERMAT Exhibition Manager.

“Dankzij dit initiatief en het wereldwijde bereik van het merk INTERMAT, kunnen wij onze exposanten de waarborg geven dat zij de gelegenheid zullen hebben om hun ambities voor de exportverkoop en marketing in de MENA-regio te realiseren,” voegt Maryvonne Lanoë hieraan toe.

Over COMEXPOSIUM

Comexposium is een toonaangevende organisator van events in Frankrijk van zowel vakbeurzen (Intermat, SIAL, SIMA, Emballage, Equip Auto, Silmo, etc.) als van beurzen die voor het algemene publiek open zijn (Salon de l’Agriculture, Salon du Cheval, Foire de Paris, etc.). In 2008 organiseerde Comexposium 121 events en meldde een geconsolideerde omzet van €226m. De Chambre de Commerce et d’Industrie de Paris (CCIP) en UNIBAIL RODAMCO bezitten een gelijk aantal aandelen in het kapitaal van de groep.

Meer informatie vindt u op www.comexposium.com.

Over MECOM Forums

MECOM Forums, dat zich in de Verenigde Arabische Emiraten bevindt, is partner van de Anglo-Amerikaanse groep Clarion Events. Dit bedrijf wordt internationaal erkend als toonaangevende organisator van events in de Verenigde Arabische Emiraten en in het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika en Aziё.

De Clarion Group organiseert ongeveer 100 conferenties en events in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Aziё. Haar BtB en bedrijfsevents strekken zich uit over 15 verschillende sectoren, waaronder vrije tijd en hobby, financiёn, detailhandel, kunst en energetische activiteiten.

Meer informatie over www.mecomforums.com.

Over de Arabische Constructieweek

De volgende Arabische Constructieweek wordt gehouden van 28 tot 30 maart 2011 in Abu Dhabi. Deze is een combinatie van drie events die aan de bouwindustrie gewijd zijn: Groenbouw Midden-Oosten, Toekomstbouw Midden-Oosten en Civiel Ingenieurschap Midden-Oosten.

Meer informatie vindt u op www.arabianconstructionweek.com.

Meer informatie over Intermat Middle East is te vinden op www.intermat.fr

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
COMEXPOSIUM contact
Maryvonne LANOË
Exhibition Manager
Directeur, Constructieafdeling
maryvonne.lanoe@comexposium.com
Tel: +33 (0)1 76 77 13 96
of
MECOM FORUMS contact
Christopher HUDSON
Managing Director
chris@mecom.ae
Tel: + 971 43356533
of
Promosalons Nederland
Coen Rosdorff
Director
c.rosdorff@promosalons.nl

T. +31 (0) 20 462 00 20

Deel: ' INTERMAT Middle-East is geboren '
Lees ook