Internationaal advocatenkantoor kiest Autonomy iManage UniversalSearch


Autonomy wordt grootste IT-leverancier van het advocatenkantoor

NIEUWEGEIN, 20090525 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, heeft een overeenkomst gesloten met het internationale advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer. Het advocatenkantoor met meer dan 2.700 advocaten en 27 kantoren wereldwijd, waaronder in Amsterdam, maakt gebruik van Autonomy iManage Universal Search (IUS) voor content- en kennismanagement doeleinden. Autonomy wordt door de gesloten overeenkomst de grootste IT-leverancier van Freshfields. IUS biedt de meer dan 6.000 gebruikers directe toegang tot gezochte documenten. Daarnaast worden gebruikers geattendeerd op conceptueel identieke content en eventueel aanwezige experts in de community. Tevens worden professionals automatisch en real-time begeleid naar informatie die relevant kan zijn voor een casus.

iManage Universal Search werd geselecteerd na een uitgebreide analyse van mogelijke oplossingen en werd gekozen dankzij de unieke conceptual search capaciteiten, de schaalbaarheid en de taal- en formaatonafhankelijkheid van de oplossing.

"Als één van de belangrijkste internationale advocatenkantoren zijn wij constant op zoek naar technologie die de efficiëntie en effectiviteit kan vergroten, kosten kan verlagen en de dienstverlening voor onze klanten kan verbeteren", aldus Paul Domnick, CIO van Freshfields Bruckhaus Deringer. "Autonomy is inmiddels de standaard geworden en de belangrijkste innovator in deze branche. Dit is te danken aan de krachtige combinatie van de domeinexpertise van Interwoven en Autonomy's robuuste Meaning Based Computing platform."

Autonomy's iManage biedt een gemeenschappelijk platform voor advocatenkantoren, juridische dienstverleners en juridische afdelingen binnen organisaties. iManage Universal Search 7.0 is een pan-enterprise search oplossing speciaal ontwikkeld voor deze gebruikersgroepen, waarvan de performance ten opzichte van de vorige versie aanmerkelijk is toegenomen. De kern van Autonomy iManage Universal Search is IDOL. IDOL´s Meaning Based Computing technologie begrijpt de context van informatie, ongeacht taal, dataformaat en rechtsgebieden, en identificeert patronen tussen verspreide informatie.

"Advocatenkantoren hebben te maken met een enorme toename aan ongestructureerde informatie en rechtszaken", aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. "Daarom hebben zij een robuust technologisch platform nodig die betekenis geeft aan data, ongeacht waar die data zich bevindt. Autonomy is de enige leverancier die aan deze vraag kan voldoen. Wij zijn verheugd met het feit dat Freshfields Bruckhaus Deringer heeft gekozen voor iManage Universal Search voor het beheren van al haar content en kennis wereldwijd."

Autonomy

# # #
Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.


Deel: ' Internationaal advocatenkantoor kiest Autonomy iManage UniversalSearch '
Lees ook