Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

International newspaper kiosk gelanceerd in spanje


- Dagverse Edities 114 Kranten Uit 47 Landen Beschikbaar In Madrid En Valencia -
DEN HAAG 4 Maart, 2003 PEPC heeft vandaag haar International Newspaper KiOSK in Spanje geïntroduceerd. PEPC s digitale krantenkiosk biedt internationale reizigers de dagverse edities van 114 kranten uit 47 landen. El País, Marca en Expansión zijn de Spaanse kranten die wereldwijd beschikbaar zijn via de International Newspaper KiOSK.

De eerste International Newspaper KiOSK in Spanje werd geïnstalleerd in het Melia Valencia Palace Hotel. Daarnaast zijn twee machines geïnstalleerd in de Feria de Madrid. De Feria in Madrid behoort tot de 10 grootste evenementenorganisaties van Europa. Jaarlijks trekt de Feria ruim 4.2 miljoen internationale bezoekers. Fermín Lucas, Algemeen Directeur van de Feria de Madrid. Ons doel is de deelnemers en bezoekers van onze evenementen de beste service te bieden; de International Newspaper KiOSK past perfect in onze strategie.

Met de introductie van de International Newspaper KiOSK in Spanje biedt PEPC haar newspaper-on-demand services nu in 24 landen aan.

Over PEPC Worldwide

PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong, is een wereldwijde distributeur van digitale content, afkomstig van nationale en internationale krantenuitgevers. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve digitale krantenkiosk de International Newspaper KiOSK - ontwikkeld die on-demand, direct de laatste editie van de bij PEPC aangesloten kranten print. De door PEPC ontwikkelde software en haar Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1% van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar digitale krantenkiosken over de gehele wereld. Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan www.pepcworldwide.com of www.newspaperkiosk.com.


- EINDE PERSBERICHT

Deel: ' International newspaper kiosk gelanceerd in Spanje '
Lees ook