31f1326.jpg

Internationale gebruikersconferentie Augeo Software in Genève

Nijkerk, 23 augustus 2001 Augeo Software, Europees marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA), organiseert dit jaar op 26 en 27 september haar internationale gebruikersconferentie in Genève. De conferentie staat in het teken van ontwikkelingen in de economie en de IT- en PSA-markt, de toepassing van de Augeo producten en de introductie van Augeo s nieuwe PSA-product.

Op 26 september biedt het programma presentaties van onder meer Ernst Jilderda, CEO Augeo Software, Hans Tietmeyer - voormalig president van de Deutsche Bundesbank en Margo Visitacion - Senior Industry Analist van de Giga Group. Zij zal met name ingaan op PSA en op Giga s ideeën over de invloed van PSA op de ICT-markt. Marcel Bullinga - Internet trendwatcher geeft tot slot zijn kijk op de digitale toekomst en de daarmee gepaard gaande sociale gevolgen. Na de introductie van de nieuwe generatie PSA-oplossingen van Augeo volgt het avondprogramma.

Op 27 september gaat het om de ervaringen van klanten met het huidige product, Intelligent Planner", de uitleg van Augeo s nieuwste PSA-product en de toekomst van PSA. In parallelsessies geven sprekers van Carrefour, Swiss Reinsurance Company, en KPN inzicht in de toepassing van PSA binnen hun organisaties. In een drietal workshops worden demonstraties gegeven van PSA-oplossingen in corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. Voor de lunch presenteert Ted Kempf, Senior Analist bij Gartner zijn visie op PSA, de PSA-markt en Augeo. In drie parallelle rondetafel gesprekken, respectievelijk Duits-, Engels- en Franstalig, wordt door gebruikers gesproken over hun specifieke ervaringen met de producten van Augeo.

Augeo Software
Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). De term PSA wordt in de markt gebruikt als aanduiding voor een geïntegreerd pakket van applicaties voor de automatisering van bedrijfskritische processen in Professionele Service Organisaties (PSO's). De PSA-markt wordt door toonaangevende ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, Aberdeen Group en IDC, gezien als de belangrijkste groeimarkt voor gebruikssoftware. Aberdeen verwacht dat het wereldwijde marktpotentieel voor PSA-oplossingen jaarlijks groeit met 20% en dat de verkoop van PSA-software in de komende vijf jaar een jaarlijks groeipercentage van meer dan 75% zal laten zien.

Augeo is de enige softwareleverancier met een geheel geïntegreerd PSA-product en een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle implementaties. Augeo heeft kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittanië, Nederland (hoofdkantoor), Oostenrijk, Verenigde Staten en Zwitserland en heeft momenteel ongeveer 100 medewerkers.

Augeo heeft hechte partnerships met J.D. Edwards (integratie met OneWorld suite), CMG (implementatie partner), Business Objects (integratie rapportage suite) en anderen. Augeo richt zich op PSO's en daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. Wereldwijd heeft Augeo meer dan 170 gevestigde klanten, waaronder ondernemingen als ABB Systems, AXA, Canal+, Carrefour, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Telecom Sofrecom, ING Bank, J.D. Edwards, KPN Dutch Telecom, Philips, Renaissance, SwissRe en Océ.
Meer informatie is te vinden op www.augeo.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Internationale gebruikersconferentie Augeo Software, Genève '
Lees ook