ROSCH

Internationale prijs voor INJEX&-61668; van Rösch AG

Meer dan 1000 Spaanse tandartsen geven injecties met de 'spuit zonder naald'

Het Berlijnse bedrijf Rösch AG Medizintechnik (SIN 529 140), bracht de 'spuit zonder naald' in de indicatie 'tandheelkundig' samen met zijn distributiepartner, de Spaanse medicijnenfabrikant Laboratorios Normon S.A., in maart 2002 op de markt, en reeds meer dan 1000 tandartsen in Spanje steunen het INJEX&-61668;-systeem. 'Dit is een duidelijk bewijs dat de 'spuit zonder naald' ingang vindt, en een bevestiging van onze strategie dat we markten alleen toevertrouwen aan ervaren distributiepartners,' zei Professor Weidler, CEO van Rösch AG.

Ook bij de Spaanse media kan Rösch AG rekenen op positieve steun. De vooraanstaande krant 'Actualidad Económica' noemde het INJEX&-61668;-systeem één van de beste zakelijke ideeën van Spanje. Dat is zowel een bevestiging als een motivatie voor het Berlijnse bedrijf Rösch AG. 'Op die manier benadrukken gebruikers en opiniemakers in Spanje de innovatie en aanvaarding van het INJEX&-61668;-systeem', aldus Weidler.

In mei kreeg 2002 Rösch AG de goedkeuring voor de opname van het INJEX(tm)-systeem in de lijst van technische medische hulpmiddelen in Duitsland. Dat betekent dat de kosten voor INJEX(tm) voortaan door de ziekteverzekeraars worden terugbetaald.

Deel: ' Internationale prijs voor INJEX&-61668 van Rösch AG '
Lees ook