Internationale race show met stuntdemonstraties in Mill


Win gratis toegangskaartjes

MILL, 20141021 -- Zaterdag 25 en zondag 26 oktober, staan motoren centraal tijdens de Internationale Race Show in evenementencentrum Fitland XL in Mill. Dan organiseert er namelijk de Amicale club een internationale race show compleet met indrukwekkende demonstraties. De “Amicale Spirit Of Speed” is de grootste Europese club van motorverzamelaars, met 75 clubleden in 12 verschillende landen. Zij staan samen met enkele andere bevriende clubs zoals o.a. MSC Mill garant voor een tentoonstelling met zeer bijzondere racemotoren. Toegangskaartjes reserveren kan via www.raceshow-mill.nl maar ook is er een prijsvraag waarmee kaartjes te winnen zijn.

Tijdens deze eerste internationale race show in Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill, is er een tentoonstelling van ruim 150 racemotoren. Zo staan er gedurende dat weekend 50cc, 80cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en 750 cc motoren. Maar ook motoren van de MotoGP en Superbike worden er tentoongesteld. In de evenementenhal van Fitland XL Mill staan o.a. de Ducati van Valentino Rossi en de wereldrecord machine van Millenaar Henk van Kessel uit 1977. Maar ook is wereldkampioen motorrace van 1971 en 1973 Jan de Vries tijdens deze dagen aanwezig. Tevens ziet men er de Yamaha van Norick Abe, een Garelli van Angel Nieto en motoren van Jack Findlay en Alex Hofman. Verder zal de internationaal bekende stuntrider Mattie Griffin 3 keer per dag zorgen voor het nodige spektakel. Voor de kleine motorliefhebber zijn er diverse springkussens en andere spellen voor vermaak aanwezig.

Gratis kans maken op kaartjes? Dat kan via de prijsvraag. Samen met welke club organiseert Fitland XL Mill deze internationale tentoonstelling? Antwoorden kan men mailen naar events@fitland.nl. Onder alle inzendingen worden 4 x 2 toegangskaarten verloot.

Bezoek de race show op zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2014 in Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Deze tentoonstelling is alle 2 de dagen vanaf 09.00 uur geopend. Op zaterdag duurt deze tot 19.00 uur en op zondag sluiten om 17.00 uur de deuren. Toegang bedraagt 12,50 euro aan de kassa en in de voorverkoop 8,50 euro. Passe-partouts voor alle 2 de dagen kosten in de voorverkoop 12,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Reserveren van kaartjes kan op www.raceshow-mill.nl.


Deel: ' Internationale race show met stuntdemonstraties in Mill '
Lees ook