Ingezonden persbericht

Internet Security Systems (ISS) benoemt Jos Nijsen tot Country Manager ISS Nederland

Hillegom, 13 augustus 2001 Internet Security Systems (Nasdaq: ISSX), wereldwijde aanbieder van beveiligingsbeheeroplossingen voor het internet, heeft Jos Nijsen (39) benoemd tot Country Manager ISS Nederland. In deze functie heeft hij de verantwoordelijkheid voor het Nederlandse kantoor van Internet Security Systems, gevestigd in Hillegom. Nijsen zal in deze rol onder meer de verantwoording dragen over het key account-management, de marketingactiviteiten, het partnerbeleid en de levering van professional services. Nijsen zal rapporteren aan de Director Business Management Europe op het Europese hoofdkantoor van ISS in Brussel.

Nijsen heeft ruim 17 jaar werkervaring bij verschillende werkgevers. Voordat Nijsen bij Internet Security Systems in dienst trad, werkte hij vier jaar bij Compuware Nederland BV als Sales Manager waarbij hij de verantwoordelijkheid had over een salesteam. Daarvóór werkte hij in verschillende commerciële en leidinggevende functies, onder andere bij Magic Software Enterprises BV, Getronics Networks en Econonom Distribution BV.

"Deze verantwoordelijke functie is voor mij een grote uitdaging. Ik vind het leuk om me in een groeimarkt binnen de ICT te begeven. Bedrijven kunnen niet meer zonder beveiliging. Vanwege de open verbindingen die het internet met zich meebrengt, wordt bedrijfskritische informatie kwetsbaar. Die informatie dient beschermd te worden. In mijn afwisselende functie heb ik te maken met commerciële, relationele en managementaspecten, disciplines die ik als voorwaarde stel in mijn werk. Ik ben er om de Nederlandse vestiging nog succesvoller te maken."

Internet Security Systems
Internet Security Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van oplossingen voor beveiligingsbeheer voor het internet. ISS levert beveiligingssoftware, beveiligingsdiensten op afstand, strategisch advies en opleidingen. ISS beschermt zo waardevolle informatie en zorgt voor veilige en ononderbroken e-business. De oplossingen voor beveiligingsbeheer van ISS worden gebruikt door meer dan 8.000 klanten wereldwijd, waaronder de tien grootste telecommunicatiebedrijven in de Verenigde Staten. Internet Security Systems - opgericht in 1994 - heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS), en vestigingen in onder andere België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Noord-Amerika, Azië, Australië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Meer informatie is beschikbaar op de website van ISS: www.iss.net.

Deel: ' Internet Security Systems benoemt Country Manager Nederland '
Lees ook