Ingezonden persbericht

Internet Security Systems en Nokia leveren instapoplossing voor netwerkbeveiliging bij MKB-bedrijven en vestigingen

Betaalbare bundeling RealSecure for Nokia IP120 en RealSecure SiteProtector

Capelle a/d IJssel, 16 juli 2002 - Internet Security Systems (ISS) en Nokia leveren samen een betaalbare inbraakdetectie- en beheeroplossing voor netwerken. Deze oplossing bestaat uit de instapbeveiligings-appliance RealSecure for Nokia IP120 en RealSecure SiteProtector, en Nokia Network Voyager-beheersoftware. De oplossing is vooral gericht op organisaties die behoefte hebben aan een kosteneffectieve, centraal te beheren inbraakbeveiligingsoplossing voor applicaties, en leent zich specifiek voor kleine en middelgrote bedrijven en vestigingen van grote bedrijven. RealSecure for Nokia IP120 combineert de RealSecure-inbraakdetectieoplossing van ISS met het betrouwbare besturingssysteem en platform van Nokia.

"Met de nieuwe oplossing bieden we de Europese klanten robuuste en hoogwaardige beveiliging op basis van het nieuwe geavanceerde IP120-beveiligingsplatform van Nokia. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs", zegt Alex Bogaerts, President EMEA van Internet Security Systems. "Klanten eisen steeds vaker beveiligingsoplossingen die de Total Cost of Ownership aanzienlijk verlagen. Door de zeer aantrekkelijke prijsstelling, de eenvoudige inzetbaarheid en de beheerbaarheid kunnen we daar met de RealSecure for Nokia IP120-bundel maximaal aan tegemoetkomen."

De RealSecure for Nokia IP120-oplossing is voorgeconfigureerd met software, hardware en complete beheermogelijkheden voor snelle installatie op locatie of op afstand. Hierdoor worden de beheerkosten en kosten voor IT-middelen verlaagd. Door de mogelijkheid van beheer op afstand is de Nokia IP120 zeer geschikt voor vestigingen van bedrijven die lokaal weinig of geen ondersteuning hebben. Inbraakbeveiligingsoplossingen worden door veel bedrijven gebruikt voor de netwerken op hoofdkantoren. Door de voortdurende opkomst van nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden moeten bedrijven nieuwe beveiligingslagen toevoegen op de zwakste plekken van hun netwerk: geografisch verspreide kantoren of vestigingen.

Ernie Jones, Vice-President Sales EMEA van Nokia Internet Communications: "Er zijn veel kleine en middelgrote Europese bedrijven die de RealSecure for Nokia IP120-bundel zien als een eenvoudig te implementeren en kosteneffectieve manier om krachtige inbraakbeveiligingsmogelijkheden te benutten. Grotere organisaties zullen merken dat de eenvoudige integratie- en remote-beheermogelijkheden van de bundel voor de inzet van bedrijfskritische inbraakbeveiligingsmaatregelen in wijdverspreide kantoren een waardevolle propositie zijn."

De RealSecure for Nokia IP120 biedt IDS-omgevingsbescherming die de beveiliging van vestigingen en satellietkantoren uitbreidt naar partners, leveranciers en klanten. RealSecure SiteProtector verenigt het beheer van netwerksensoren in een systeem voor betere beveiliging en het terugdringen van kosten die gekoppeld zijn aan producten voor inbraakbeveiliging en kwetsbaarheidsanalyses. De uitwisselbare systeembeheer-tool Nokia Horizon Manager stelt gebruikers in staat vanuit het hoofdkantoor back-up- en restore-activiteiten van de inbraakdetectieapparatuur uit te voeren.

Nokia Internet Communications

Deel: ' Internet Security Systems en Nokia leveren instapoplossing voor netw.. '
Lees ook