Insite opent tweede vestiging in Bunnik

Zwolle, 17 januari 2000 - Insite B.V., het toonaangevende internetbedrijf waarvan Devote N.V. het volledige eigendom heeft opent in februari 2000 een tweede vestiging in Bunnik. De ruimte die wordt betrokken is een gedeelte van het nieuwe pand dat Devote binnenkort in gebruik neemt. Daarnaast wordt dit jaar de vestiging van Insite in Zwolle uitgebreid.

Om een aantal redenen heeft Insite gekozen voor een tweede vestiging in Bunnik. Allereerst wordt de bereikbaarheid beter voor een aantal belangrijke relaties en personeelsleden van Insite. Dit betekent bovendien dat Insite voor mensen die woonachtig zijn in het westen van het land aantrekkelijker wordt om voor te werken. Daarnaast is het feit dat Devote in hetzelfde pand is gevestigd goed voor de samenwerking tussen beide ondernemingen bij de disciplines IT-architectuur en business solutions voor complexe internetopdrachten.

Op het gebied van functies, kennis en ervaring zullen, evenals in Zwolle, multi-disciplinaire teams worden gevormd waarin IT-medewerkers, business consultants, account managers en ontwerpers een plek krijgen.

Over Insite B.V. Insite helpt organisaties met hun visie en strategie inzake internet en ontwikkelt en implementeert zakelijke internettoepassingen, waaronder e-shops en intranet- en extranettoepassingen. Insite vormt een toonaangevende combinatie van specialisten op het gebied van IT, marketing en business consulting. Op dit moment zijn er ruim 50 personen werkzaam bij Insite. Insite stelt haar opdrachtgevers in staat professioneel gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet op een wijze dat zij hun positie in de markt kunnen versterken. Onder de referenties bevinden zich marktleiders in hun branche, waaronder Wehkamp, Macintosh Retail Group NV, Travelunie, OHRA, Siemens, Megapool en KPN Telecom.

Insite B.V. is eigendom van Devote N.V dat zich bezighoudt met business en IT-architectuur. Devote, sinds februari 1999 genoteerd aan AEX Exchanges, opereert in de top van de automatiseringsmarkt. Haar opdrachtgevers behoren tot de top-100 van in Nederland opererende ondernemingen. Devote verdiept zich in de business en IT-problematiek van de opdrachtgever. Vervolgens ontwerpt en implementeert Devote de optimale architectuur voor de informatiesystemen, geheel toegesneden op de betreffende business problematiek.

Zwolle, 17 januari 2000 Insite B.V.

Copyright © 2000 Insite BV. E-mail: info@insite.nl

Deel: ' Internetbedrijf Insite opent tweede vestiging in Bunnik '
Lees ook