Internetbedrijf verkoopt continue stroom import-Wii's


NOORDWIJKERHOUT, 20080111 -- Het bedrijf ffShoppen.nl claimt Wii's op voorraad te hebben. En levert deze direct aan de consument.

De consument moet voor deze consoles wel 329,- betalen in plaats van de adviesprijs 249,-. TMS Inventive Trading importeert de spelcomputers uit andere Europese landen. De verkoop vindt overigens alleen via internet plaats. Volgens Mark van Zelst, directeur van TMS Inventive Trading, gaat het niet om een gelimiteerde voorraad Wii's, maar om een constante stroom. "Wij hebben in heel Europa verschillende contacten. Het is dan ook opvallend dat het tekort van Wii-consoles alleen een probleem is in Nederland. Ga je wat verder de grens over dan zie je genoeg voorraad, vooral in kleinere winkeltjes."

Volgens van Zelst richt de verkoop zich niet alleen op consumenten. "Het staat de retail natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen. De 80,- meer die het bedrijf vraagt komt volgens de directeur door de transportkosten. "Wij kopen de consoles gewoon voor de consumentenadviesprijs bij de retail. Daarna moet wij er voor zorgen dat de Wii ook daadwerkelijk naar Nederland komt."


Deel: ' Internetbedrijf verkoopt continue stroom import-Wii's '
Lees ook