Ingezonden persbericht


De nieuwste webwinkel verkoopt aan iedereen

Computers, breedbeeld tv's en reizen

voor ^ 12 per maand

In juni is een uniek initiatief voor consumenten online gegaan. www.go-shop.nl is een webwinkel die iedereen met een bewijs van inkomen (onder bepaalde voorwaarden) een bestedingsruimte van ^ 2300 geeft. Dit geld kan met behulp van de Go!card worden gebruikt om verschillende producten via de site aan te schaffen.

Op de website kan uit een ruim assortiment scherp geprijsde computers, laptops, camera's, tv's, reizen en zelfs fietsen een keuze worden gemaakt. Mocht de Go!card houder een ander doel voor ogen hebben, dan kan ook voor de optie 'geld' worden gekozen. Go-shop betaalt dan binnen 24 uur de ^ 2300 contant uit. De Go!card is een door Europay goedgekeurde Maestro Debet Card en daarom ook geschikt om mee te pinnen en chippen in binnen- en buitenland.

De afbetaling van het door Go-shop verstrekte geld vindt plaats door een maandelijkse betaling van minimaal ^ 12. In principe komt praktisch iedereen tussen de 18 en 67 jaar voor deze vorm van krediet in aanmerking. Dit betekent dat ook mensen met een uitkering, studiefinanciering of parttime contract gebruik kunnen maken van deze online dienst.

www.go-shop.nl is een initiatief van Xeeper BV te Uden en een aantal samenwerkende partners. Xeeper houdt zich bezig met e-business development & consultancy via een viertal werkmaatschappijen.

Aan de redactie:

Voor verdere informatie over Go-shop en Xeeper BV kunt u contact opnemen met:

Tim Wijnen

PostApart 50010

5400 ME Uden

T 0413 275 038

Deel: ' Internetinitiatief www.go-shop.nl verkoopt computers, breedbeeld tv'.. '
Lees ook