Ingezonden persbericht


Persbericht

Aan : de redactie
Datum : 2 augustus 2001

Internetklant sluit autoverzekering online direct af

Veel consumenten sluiten hun autoverzekering direct af via internet zonder eerst een offerte aan te vragen of te bellen. Dit blijkt uit de ervaringen die Sterpolis Verzekeringen sinds begin juni heeft opgedaan. Op de website van Sterpolis is een auto makkelijk en snel te verzekeren. Zonder administratieve rompslomp én met de zekerheid dat de acceptatie direct geregeld is. Dus geen complicaties achteraf.

Ondanks geluiden dat veel consumenten niet graag kopen via internet, is het aantal autoverzekeringen dat wordt afgesloten op de website van Sterpolis hoger dan verwacht. Eén op de vijf geïnteresseerden kiest voor het direct afsluiten van de autoverzekering. De rest wil eerst nog een schriftelijke offerte.

Op een enkele andere website lijkt het direct afsluiten van een autoverzekering mogelijk maar krijgt de klant in werkelijkheid een 'voorlopige dekking'. De verzekeraar houdt zich dan het recht voor om toch nog aanvullende vragen te stellen of de verzekeringsaanvraag niet te accepteren.

Sterpolis maakt het haar klanten graag makkelijk. Niet alleen via internet maar ook telefonisch kunnen de meeste verzekeringen van Sterpolis direct worden afgesloten zonder dat een aanvraagformulier ingevuld hoeft te worden.

Sterpolis, gevestigd in Arnhem, is een landelijk werkende direct writer met een eigen signatuur binnen de verzekeringswereld. Met een uitgebreid pakket verzekeringen en bijna vijftig jaar kennis en ervaring. Sterpolis richt zich naast auto-, woon- en reisverzekeringen ook met levensverzekeringen rechtstreeks op de consument. Sterpolis maakt als 100% dochter van Interpolis onderdeel uit van de Rabobank Groep.

Deel: ' Internetklant sluit autoverzekering online direct af '
Lees ook