Internetplein gaat van start

Het Internetplein gaat op 15 februari 1999 van start!

Purmerend, 13 februari 1999

Op 15 februari 1999 gaat het Internetplein eindelijk van start. Al eerder zou het Internetplein van start gaan, maar door technische problemen heeft dit allemaal wat langer op zich laten wachten.

Het Internetplein is een nieuwe dienst op Internet. Het Internetplein wil een database opzetten met een grote verzameling links naar persoonlijke en zakelijke homepages in Nederland. Verder wil het Internetplein een plaats worden waar behalve links ook nieuws gevonden kan worden en allerlei andere (leuke) dingen (zoals chat, etc..). Dit zijn echter allemaal toekomstplannen.

Mensen moeten hun website zelf aanmelden. Mutaties zijn in de toekomst zelf uit te voeren door de eigenaar van de website.

Voorlopig zal het Internetplein van start gaan op een subdomein, dus niet op een eigen domein zoals aanvankelijk de bedoeling was. Dit subdomein is beschikbaar gesteld door Noordstad Interactive ( www.ni.nl ), dat tevens eigenaar is van het Internetplein.

InterNieuws:

Voor het nieuws op de website van het Internetplein wordt samengewerkt met InterNieuws.

InterNieuws (eveneens onderdeel van Noordstad Interactive) wordt nieuw leven ingeblazen, evenals de mailinglist waarop de headlines worden verspreid.

De headlines van InterNieuws zijn te zien op het Internetplein. In de toekomst zal de complete website van InterNieuws worden ondergebracht bij het Internetplein.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.internetplein.ni.nl

De redactie van het Internetplein is te bereiken via: internetplein@ni.nl Persberichten voor InterNieuws zijn welkom op internieuws@ni.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' 'Internetplein' van start '
Lees ook