Internoc

Hoofddorp, 28 februari 2000

Internoc opent vestiging in Singapore

Met het onthullen van een gedenkplaat heeft de heer J.G. Wilbrennick, Ambassadeur van Nederland in Singapore, op vrijdag 18 februari jl. de vestiging van Internoc in Singepore officieel geopend.

De officiële opening van Internoc Singapore Pte Ltd, een joint-venture tussen Internoc Holding nv en Teledata (Singapore) Ltd, werd o.a. bijgewoond door voormalig Minister van Verkeer & Waterstaat, de heer Drs. Tjerk Westerterp, in zijn functie van Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Internoc Holding nv, en de heer Bernard Chen, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Teledata (Singapore) Pte.

Drs. Jan Hagens, CEO en President van Internoc Holding nv, bevestigde dat de opening van deze vestiging past in de door Internoc uitgedachte 'volg de zon'-strategie. Het idee achter deze strategie is om wereldwijd 24-uurs service aan klanten te verlenen vanuit 3 verschillende tijdzones, te weten Azië, Europa en Amerika. Naast dat met dit principe wordt ingespeeld op de verschillen in taal, markt en cultuur, worden kosten van dure nachtdiensten vermeden.

De joint-venture partner van Internoc, Teledata (Singapore) Ltd, is een toonaangevend telecommunicatiebedrijf in Singapore met vestigingen in India, Pakistan, Myanmar, Rusland, China, Vietnam, Thailand, de Filippijnen, Maleisië en Indonesië. Teledata is gespecialiseerd in spraak-, data en videocommunicatiesystemen.

Internoc is een internationale leverancier van 7 x 24 uurs remote systems- en netwerkbeheerdiensten. Vanuit geavanceerde Network Operating Centers in Nederland, Zweden en Singapore wordt de IT-infrastructuur continu afgestemd op de core-business en strategie van de klant. De Internoc-diensten verhogen de betrouwbaarheid van bedrijfsinformatiesystemen. Gebruikers verkrijgen hierdoor een stabiele en permanent beschikbare werkomgeving, afgestemd op hun functionele behoefte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Internoc Holding nv
Sylvia van Huizen
Hoeksteen 54
2132 MS Hoofddorp
Tel: +31 20 316 58 58
Fax: +31 20 653 56 58
E-mail: info@internoc.nl
Website: https://www.internoc.nl

Deel: ' Internoc opent vestiging in Singapore '
Lees ook