InterPlein sluit participatieovereenkomst

InterPlein BV uit Helmond heeft een participatieovereenkomst gesloten met ABN AMRO Participaties. Deze participatie maakt het InterPlein mogelijk haar marketingbudget en pleinenconcept verder uit te breiden. Door de toegenomen financiele armslag van InterPlein zal het aantal pleinen van 40 naar 100 worden uitgebreid. Tevens zal de naamsbekendheid van InterPlein worden vergroot met behulp van landelijke reclamecampagnes.

InterPlein is gespecialiseerd in het ontwikkelen van internetsites en interactieve rekenmodules voor de financiele wereld. Daarnaast geniet InterPlein veel bekendheid met haar zogenaamde pleinenconcept, de nieuwe generaties zoekstations. Meest bekende sites zijn BeleggingsPlein, ReisPlein en HypotheekPlein.

De participatieovereenkomst met ABN AMRO Participaties staat los van het feit dat InterPlein op zoek is naar een strategische partner om het pleinenconcept op de Europese markt te introduceren.


----Einde Persbericht ----

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Rooyackers, directeur van Interplein BV. Telefoon: 0492-502452, of srooyackers@InterPlein.nl

Deel: ' InterPlein sluit participatieovereenkomst '
Lees ook