Carros

Interstate Off Road 2001

(30 juli 2001)

Voor de tiende maal in successie vindt in het weekend van 13 en 14 oktober 2001 het grootste off road-spektakel van Nederland plaats. Vele kilometers zand, modder, heuvels en kuilen vormen het decor voor de Interstate Off Road 2001. Twee dagen vol actie, avontuur, maar bovenal 4x4 liefhebberij. Dit jaar is de off road-karavaan neergestreken op 'De Beekse Bergen', vlakbij Tilburg. Een schitterend off road-terrein voor zowel de deelnemers als de vele toeschouwers die verwacht worden.

Het unieke aan dit evenement is en blijft dat iedereen met zijn of haar eigen 4x4 aan het evenement kan deelnemen. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven. De kosten hiervan bedragen Fl. 70,00 (Euro 31 ,76) per auto. Hiervoor kan men de gehele dag vrij rijden en krijgt men het felbegeerde rallyschildje. lnschrijven kan door een inschrijfformulier telefonisch aan te vragen. Daarnaast verzorgt de organisatie een uiteenlopend en gevarieerd activiteitenprogramma. Zo kan men quad-rijden, zich uitleven in amfibievoertuigen, meerijden met een 4x4 of deelnemen aan een beginnerscursus 4x4. Tevens worden er talloze demonstraties gegeven zoals: een lierdemonstratie, bigfoot- en trail-rijden. Alles wat maar een beetje te maken heeft met off road is te vinden op de Interstate Off Road 2001.

Het off road-parcours dat dit jaar wordt uitgezet vormt een uitdagende combinatie van zand, bos en water. Voor zowel de beginnende als ervaren 4x4-rijder een uitdaging en genot om te rijden. Eén van de hoogtepunten is de enorme zandheuvel halverwege het parcours. Smalle paden en steile beklimmingen brengen de deelnemers naar het hoogste punt van het parcours op zo'n 25 meter hoogte. Verder is een groot gedeelte van het parcours uitgestippeld langs en door het water wat zorgt voor spectaculaire acties

De gehele route is voor toeschouwers goed te bezichtigen. Zo ook het promodorp waar u alles kunt vinden op het gebied van off road. Van autobanden en -onderdelen tot off road-magazines en off road-kledij. Dit jaar zijn er voor het eerst ook scherpgeprijsde occasions te bezichtigen en uiteraard te koop.

Dat off road leeft in Nederland is duidelijk merkbaar bij de vele off road-clubs die ons land rijk is. De meeste van deze clubs zijn vertegenwoordigd op de Interstate Off Road 2001. Zij verzorgen demonstraties en promoten uiteraard het off road in het algemeen.

Een bezoek aan de Interstate Off Road 2001, zowel voor deelnemer als toeschouwer, staat garant voor een dag vol actie en avontuur. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of een inschrijfformulier aanvragen, bel dan naar 073 - 523 33 73. De Interstate Off Road 2001 is geopend op zaterdag 13 en zaterdag 14 oktober van 10 uur s ochtends tot 18.00 uur 's avonds. De entree bedraagt voor volwassenen fl. 21,50 (Euro 9,75) p.p. en voor kinderen (van 4 tot l2 jaar) fl. 17,50 (Euro 7,94). Tevens krijgt de bezoeker, op vertoon van het entreekaartje van Interstate Off Road 2001, een korting van 50% op de entreeprijs van Safari Beekse Bergen. Men dient dan wel in hetzelfde weekend het safaripark te bezoeken en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties.

Deel: ' Interstate Off Road 2001 in Beekse Bergen '
Lees ook