Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Madurodam, 24 juli 2009

Intertoys opent speelgoedwinkel in Madurodam

Op vrijdag 24 juli heeft Intertoys een filiaal in Madurodam geopend. Ed Wubben, adjunct directeur verkoop van Intertoys, en Tamara van der Kraats, locoburgemeester van Madurodam, verrichtten de feestelijke opening van de miniatuurspeelgoedzaak.

De winkel in Madurodam is de 262e in de Nederlandse winkelketen die met name speelgoed en multimedia verkoopt. Intertoys krijgt in Madurodam een plek aan de Voldersgracht, naast de modewinkel die is genoemd naar Pinkeltje.

Intertoys Holland B.V.

Intertoys is een Nederlands bedrijf, het is opgericht in 1976. De formule heeft ook winkels in Duitsland en België. Met in totaal 300 winkels is Intertoys de grootste speelgoedaanbieder in de Benelux.

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo en Playmobil heeft Intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD's voor jong en oud. Daarnaast verkoopt Intertoys Gifts & Bijoux.

De winkels

De winkels zijn overzichtelijk opgezet en kenmerken zich door een uniforme uitstraling. Het assortiment is per leeftijdscategorie ingedeeld. De formule kent meerdere winkeltypes, de kleinere winkels hebben een uitgebreid basisassortiment. De grotere Intertoys-winkels, in oppervlakte vergelijkbaar met een supermarkt, voeren het meest uitgebreide assortiment.


---

Deel: ' Intertoys opent speelgoedwinkel in Madurodam '


Lees ook