Ingezonden persbericht

Interwoven benoemt John Van Siclen tot CEO

Utrecht, 18 juli 2002 - Interwoven Inc. (Nasdaq:IWOV), leverancier van content management-systemen (Content Infrastructure), heeft John Van Siclen benoemd tot CEO. Hij volgt Martin Brauns op die aanblijft als voorzitter van de raad van bestuur. In die rol blijft Brauns nauw betrokken bij de ontwikkeling van de strategie en visie van Interwoven.

"Sinds zijn aantreden bij Interwoven heeft John Van Siclen aangetoond dat hij beschikt over de operationele- en managementvaardigheden om het bedrijf te leiden", zegt Martin Brauns. "Nu de basis van het bedrijf is gelegd, kijk ik er naar uit om Interwoven in nauwe samenwerking met John naar het volgende niveau te brengen."

Onder leiding van Van Siclen introduceerde Interwoven wereldwijd diverse hoogwaardige content-applicaties voor portals, code- en collaborative documentbeheer. Al deze oplossingen zijn gebaseerd op het Interwoven 5-platform.

Van Siclen trad in 1999 in dienst bij Interwoven als Vice-President business development. Vervolgens werd hij Senior Vice-President corporate development en later COO. Voor zijn benoeming tot CEO was hij President en COO.

Voordat hij startte bij Interwoven was Van Siclen President en CEO van Perspecta en vervulde hij diverse managementfuncties bij Informix Software, Netframe Systems en Wyse Technologie. Hij heeft ruim 24 jaar ervaring in de technologiesector en vervulde hoofdzakelijk functies op het gebied van verkoop, marketing en business development.

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software. Het Interwoven 5-platform voorziet in de complete content-levenscyclus inclusief content-processing, content-management, content intelligence, content-productie en content-distributie. Interwoven is de de facto standaard voor meer dan 1.000 internationale ondernemingen, waaronder ABN Amro, British Airways, Cisco Systems, General Electric, General Motors en Philips. Interwoven heeft samenwerkings-overeenkomsten met de grootste leveranciers van bedrijfsapplicaties om haar klanten complete, collaborative bedrijfsapplicatieoplossingen te kunnen bieden. Interwoven heeft ruim 1.000 medewerkers wereldwijd, van wie ruim 100 in EMEA. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Ascot in het Verenigd Koninkrijk. De Europese vestigingen staan in Parijs, München, Utrecht, Madrid en Stockholm.

Deel: ' Interwoven benoemt John Van Siclen tot CEO '
Lees ook