Ingezonden persbericht


Interwoven-portals voor Oracle9i AS bieden snelle integratie van content in bedrijfsportals

Utrecht, 13 juni 2002 - Interwoven (Nasdaq: IWOV), wereldwijde aanbieder van Enterprise Content Management-software (ECM), introduceert Interwoven TeamPortal voor de Oracle9i Application Server (Oracle9i AS). Interwoven biedt zakelijke gebruikers applicatie-portals voor collaborative content voor Oracle9i AS. Gebruikers kunnen met deze portals content-beheer snel integreren in hun bedrijf-portal. Om de gezamenlijke oplossing breed uit te zetten, neemt Interwoven deel aan het Oracle Portal Partner Initiative. De TeamPortal-software van Interwoven biedt een model voor samenwerking, waarmee de accuratesse, betrouwbaarheid en beveiliging van portal-content wordt gewaarborgd.

"Oracle loopt voorop in de markt met een geïntegreerde applicatieserver en portal-oplossing", zegt Thomas Kurian, Senior Vice-President Oracle9i AS van Oracle. "Oracle en Interwoven bieden zakelijke gebruikers een allesomvattende content-beheeroplossing in de vorm van een portal. Deze oplossing vereenvoudigt de samenwerking, versnelt de ROI en biedt een basis voor beter gefundeerde beslissingen."

De portal-functionaliteit in Oracle9i Application Server biedt een complete oplossing voor de bouw, inzet en onderhoud van geïntegreerde selfservice-portals. Een uitgebreid raamwerk voor gestandaardiseerde applicatietoegang wordt gecombineerd met een reeks selfservice- tools voor het aanpassen van de portal. Dit is mogelijk door het publiceren en beheren van informatie, en door de toegang tot dynamische data. Oracle9i AS biedt medewerkers, partners en leveranciers toegang tot de benodigde informatie via een portal die ze kunnen aanpassen aan hun eigen wensen. Bedrijven bieden met Oracle9i AS eenvoudig gestandaardiseerd toegang tot bedrijfskritische informatie, terwijl naar wens nieuwe applicaties en databronnen kunnen worden toegevoegd.

"De TeamPortal-applicatie voor Oracle9i AS van Interwoven biedt grote voordelen voor zakelijke gebruikers", zegt Michael DeBellis, partner bij Deloitte Consulting en verantwoordelijk voor Enterprise Content Management. "Interwoven en Oracle bieden klanten samen waar die naar op zoek zijn; een complete portal-oplossing die geïntegreerd is met de Oracle-productreeks en gebaseerd is op industriële standaarden als J2EE."

TeamPortal
Interwoven TeamPortal biedt mogelijkheden voor content-ontwikkeling en beoordelingscycli waarmee samenwerking wordt ondersteund en de productiviteit vergroot wordt. Daarnaast levert TeamPortal een uitgebreid en flexibel content-applicatieplatform waarmee bestaande investeringen worden beschermd.

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software. Het Interwoven 5-platform voorziet in de complete content-levenscyclus inclusief content-processing, content-management, content-intelligence, content-productie en content-distributie. Interwoven is de de facto standaard voor meer dan 1.000 internationale ondernemingen, waaronder ABN Amro, British Airways, Cisco Systems, General Electric, General Motors en Philips. Interwoven heeft samenwerkings-overeenkomsten met de grootste leveranciers van bedrijfsapplicaties om haar klanten complete, collaborative bedrijfsapplicatieoplossingen te kunnen bieden. Interwoven heeft ruim 850 medewerkers wereldwijd, van wie 20 in EMEA. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Ascot in het Verenigd Koninkrijk. De Europese vestigingen staan in Parijs, München, Utrecht, Madrid en Stockholm.

Deel: ' Interwoven-portals voor Oracle9i AS bieden snelle integratie van con.. '
Lees ook