DOLYNX BV

InTime, een tijdregistratie en projectmanagement systeem

InTime(tm), een gebruiksvriendelijk tijdregistratie en projectmanagement systeem

Dolynx B.V. presenteert zich op de markt met een goede tijd- en onkostenregistratie. Met haar software voor urenregistratie en projectmanagement, InTime(tm), richt zij zich op professionele dienstverleners in - met name - kleine en middelgrote bedrijven. Een goede tijd- en onkostenregistratie is de basis voor het facturatieproces en voor projectmanagers noodzakelijk om hun projecten te kunnen volgen. Het invoeren van uren en onkosten in Dolynx InTime(tm) is zeer eenvoudig, vergt geen investering vooraf en kan vanaf elke locatie met behulp van internet, wap of andere interface. Als medewerkers achterlopen met het invoeren van hun uren dan is het mogelijk om ze daarop te attenderen met to do lijst, e-mail of sms.

InTime(tm) ondersteunt tevens het inplannen van medewerkers, het facturatieproces, het projectmanagement en de rapportage. Dolynx biedt InTime(tm) aan als licentie of via het Application Service Provision (ASP) model. In het ASP model wordt het gebruik van de soft- en hardware maandelijks afgerekend op basis van het gebruik. Met name voor kleinere ondernemingen komt hierdoor software ter beschikking met functionaliteiten welke vroeger voorbehouden bleven aan de grotere ondernemingen.

Dolynx heeft sinds de introductie van InTime(tm) begin 2001, enkele honderden gebruikers in de volgende branches: Detachering organisaties, Engineering bureaus, Consultancy organisaties, Software ontwikkeling en medisch onderzoek.

Zoekwoorden:

Deel: ' InTime, een tijdregistratie en projectmanagementsysteem '
Lees ook