Introductie nieuwe natuurgeneesmiddelen en cosmetica


Groningen, 20110328 -- FysioPharma introduceert een nieuwe lijn cosmetica en natuurgeneesmiddelen. Het betreft de exclusieve import van producten van dr. Müller Pharma, een fameuze Tsjechische producent, die tot vandaag geen vertegenwoordiging had in West Europa.

In de fabriek in Hradec Kralove worden producten gemaakt met een hoog dexpanthenolgehalte. Daarnaast is er een uitgebreide lijn producten die zijn gebaseerd op de originele Australische tea tree olie.

Dr. Müller Pharma maakt vooral producten voor mensen met huid- en haarproblemen, of die problemen hebben met de blaas en urinewegen of de bloedvaten. Daarnaast zijn dr. Müller pastilles en siropen een begrip in landen als Tsjechië, Hongarije, Polen en Oekraine.  

Er worden een aantal geregistreerde merken gevoerd zoals Varikosan® (bloedvaten), Urosept® (blaas), PantheDerm®Solar en PantheHair®.  

In Nederland worden de verschillende producten verkocht via de onafhankelijke drogisterijen, schoonheidspecialistes en via het Internet (www.fysiopharma.com)

In Hradec Kralove is tevens het laboratorium gevestigd waar nieuwe producten worden ontwikkeld en getest. Hradec is een universiteitstad (vergelijkbaar qua grootte met Groningen) met een grote pharmacie faculteit. 


Deel: ' Introductie nieuwe natuurgeneesmiddelen en cosmetica '
Lees ook