Introducties opmerkelijke producten op Excellent wonen & leven beurs


EINDHOVEN, 20121113 -- Op de iWorld of Interiors stand zullen drie Europese primeurs gepresenteerd worden: de architectonische luidsprekers van ‘Architettura Sonora’, high-end inbouw luidsprekers van ‘Wisdom audio’ & de handpalmscanner van Recogtech. De iHOME stand is een samenvoeging van de top qua architectuur en techniek. Alphons Trossèl interieurarchitectuur en de Opera Domotica zijn beide toonaangevend in het hoogste segment villabouw, bTICINO heeft zonder twijfel het fraaiste schakelmateriaal.

Architectonische luidsprekers van Architettura Sonora:

De range bestaat uit bijzonder fraaie ontwerpen als de ‘Sphere’ uitgevoerd in wit of zwart marmer. De techniek achter de produkten bestaat uit een intelligent regelsysteem voor de weergave van muziek in ruimtes, parken en tuinen.

Hierbij is het mogelijk dat storende omgevingsgeluiden gecompenseerd worden en niet meer hoorbaar zijn.

High-end geluid ‘uit de muur’:

Wisdom audio introduceert een complete modellijn van high-end inbouwluidsprekers. Een onopvallend design gecombineerd met een indrukwekkende weergave zorgt voor de ‘ultieme inbouwluidspreker’.

Handpalmscanner Palm ID van Recogtech:

De aderen in uw handpalm worden in een fractie van een seconde gescand en geven u toegang tot woning of perceel. High-security in optima forma!

Wie is de Opera Domotica:

De Opera Domotica is sinds 1999 toonaangevend in de Custom Installation / Domotica branche. Door de vergaande expertise op het gebied van audio-video, akoestiek, geïntegreerde besturing van verlichting & klimaat behoort de onderneming tot de top 3 van Nederland. Meer info: www.deoperadomotica.nl


Deel: ' Introducties opmerkelijke producten op Excellent wonen & leven beurs '
Lees ook