Christen- Democratisch Jongeren Appèl

Uitnodiging Introductietraining CDJA, 15 en 16 oktober 1999

Bestemd voor: iedereen die sinds oktober '98 lid is geworden of belangstelling heeft getoond voor het CDJA

Deze training biedt nieuwe leden de kans de Nederlandse politiek in het algemeen en het CDJA in het bijzonder beter te leren kennen. Voor geïnteresseerden is de training de uitgesproken mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken met het CDJA.

Den Haag is de stad waar de training plaatsvindt. Van vrijdagavond 15 oktober tot zaterdagmiddag 16 oktober is de jeugdherberg aldaar onze uitvalsbasis. Vrijdagavond na de ontvangst gaan we nog wel iets leuk doen, maar dat bljift nog even geheim. Zaterdagochtend is het tijd voor de training alternatieve besluitvorming. Op het strand oefenen we in het gezamenlijk bepalen en uitdragen van standpunten, een outdoor trainer helpt ons daarbij. Zaterdagmiddag nemen we de politieke kaart van Nederland onder de loep. We trainen in het innemen van standpunten en leren onderscheid te maken tussen de verschillende politieke stromingen.

Wil je je aanmelden? Dat kan. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is nog beperkt. Stuur een briefje met je naam en adresgegevens onder vermelding van 'Aanmelding Introductietraining oktober 1999' naar het secretariaat van het CDJA, secretariaat@cdja.nl of Postbus 30453, 2500 GL Den Haag. Je ontvangt dan meer informatie. Aan de deelname van het weekend zijn geen kosten en verbonden. Het is mogelijk een gedeeltelijke vergoeding te krijgen voor openbaar vervoer reiskosten.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met de vormingscommissie van het CDJA. Deze commissie organiseert de training; vocie@cdja.nl of telefoon: 0318-526884 (Johannes Kooistra).

Wij hopen dat ook jij van de partij zal zijn op de training. Tot dan!

Deel: ' Introductietraining CDJA '
Lees ook