PERSBERICHT

Maarssen, 21 december 1999

Inventiv’ Computeropleidingen brengt Corel® Certificeringsprogramma

Op 14 maart 2000, tijdens Graphics Mania 2000 in Amsterdam, introduceren Corel en Inventiv’ Computeropleidingen het Corel Certificeringsprogramma in Nederland en België. Met dit programma kunnen gebruikers van Corel-software zich certificeren in diverse programma's, waaronder CorelDRAW 9 en WordPerfect Office 2000. Als gecertificeerd Corel-gebruiker op het ‘proficiency’-niveau (CCP) hebben gebruikers de kennis om standaard taken op documenten uit te voeren, kunnen nieuwe documenten aan de hand van sjablonen worden gemaakt en kunnen de basismogelijkheden van Corel-toepassingen worden benut. Andere niveaus zijn CCE (Corel Certified Expert) en Corel Certified Instructor; deze niveaus zullen naar verwachting later in het jaar worden aangeboden.

Door een of meer van de CCP-examens met succes af te leggen, bevestigen gebruikers hun kennis van de Corel-toepassingen en verhogen zij hun marktwaarde voor opdrachtgevers, klanten en bedrijven.

CCP-gebruikers krijgen:

- een officiële brief die de status als CCP-gebruiker bevestigt
- een certificaat van Corel

- een logo dat gebruikt kan worden voor marketing- en CV-doeleinden

Meer informatie is ook te vinden op een van de volgende websites:


- www.cursus.nu/cert

- www.corel.com/learning/cert_program/index.htm
- www.mania.nu

Inventiv’ Computeropleidingen
Inventiv’ Computeropleidingen (www.cursus.nu) is opgericht in 1994 en Corel Training Partner van het eerste uur. Het bedrijf is gespecialiseerd in grafische en Internettrainingen voor het pc-platform. Tot de klantenkring behoren overheden, nationale en internationale multinationals, andere cursusinstellingen en MKB-bedrijven. Docenten van Inventiv’ Computeropleidingen staan aan de basis van diverse boeken die door Corel als Approved Curriculum zijn bestempeld.

Voor meer persinformatie:
Inventiv' Computeropleidingen
Karin van Duuren
Tel.: 0346 - 264649
E-mail: karin@invetiv-edu.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Inventiv’ brengt Corel Certificeringsprogramma '
Lees ook