Inverko NV vraagt goedkeuring overname Beutech kunststoffen bv op AVA 12 Juni 2014


Inverko N.V. persbericht

AMSTERDAM, 20140501 -- Inverko NV, gevestigd te Leek, nodigt hierbij haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit om de Algemene Vergadering van Aandeelhouders bij te wonen. De vergadering vindt plaats op 12 juni 2014 in Triple Ace World Trade Center Amsterdam, Strawinskylaan 77, 1077 XW Amsterdam. De vergadering vangt aan om 14.00 uur en vergadergerechtigden zijn vanaf 13.45 uur welkom.

De Raad van Bestuur van Inverko NV en de directie van de firma Beutech zien door deze overname vele mogelijkheden om hun markten verder te vergroten. Zo zal de firma Beutech in de groep ondermeer verantwoordelijk worden voor het verbreden van het assortiment eindproducten die worden gefabriceerd  uit  gerecyclede grondstoffen. De toelevering van deze grondstoffen vindt plaats bij Inverko Compounding bv, de eigen recyclingfabriek van Inverko uit Emmen die uit zowel huishoudelijk als Industrieel afval nieuwe grondstoffen produceert. 

De overnamesom voor 100% belang in Beutech zal bestaan uit een vast deel en een variabel deel in de vorm van een earnout over de jaren 2014 t/m 2017 waarbij er zowel sprake is van een cash component als een betaling in aandelen oplopend in koers met een minimum van €0,40 in 2014 tot €0,70 in 2017

Op 12 juni 2014 zal naast de goedkeuring overnameBeutech Kunststoffen BV het jaarverslag ter vaststelling worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en toelichting zijn tevens beschikbaar via de corporate website.

Tevens maakt Inverko vandaag bekend dat het jaarverslag 2013 beschikbaar is op de corporate website: www.inverko.eu

Zie het persbericht in pdf-formaat.


Deel: ' Inverko NV vraagt goedkeuring overname Beutech kunststoffen bv op AVA '
Lees ook