TETON PETROLEUM COMPANY

Productie in Siberië vermeerdert tot 6000 vaten per dag

Productie in Siberië vermeerdert tot 6000 vaten per dag; President van Teton Petroleum spreekt op de Investing in Russia & CIS Conference in Londen

Steamboat Springs, Colorado. - Teton Petroleum Company (OTC Bulletin Board: TTPT, Frankfurt: TP9) maakte vandaag bekend dat de productie in Siberië is gestegen tot 6000 vaten per dag, hetgeen netto 1500 vaten per dag voor Teton betekent.

Teton maakte vandaag ook bekend dat H. Howard Cooper, president van Teton, is uitgenodigd om op 9 juli 2002 te spreken op de 3rd Annual European Conference Investing in Russia & CIS, die plaatsvindt in het Savoy Hotelin Londen; De heer Cooper zal als deelnemer aan een panel spreken tussen 12.00 uur en 13.00 uur.

Deze jaarlijkse conferentie van beleggers is een toonaangevend forum voor Rusland waar belangrijke vertegenwoordigers uit de financiële en zakelijke sector aanwezig zullen zijn. Naast presentaties van belangrijke Russische bedrijven zullen actuele analyses van politieke en economische ontwikkelingen aan de orde komen.

'Ik ben zeer verheugd om als Amerikaan die veel zaken doet met de Russische olie- en gasindustrie, de kans te krijgen mijn ervaringen van de afgelopen zes jaar met anderen te delen,' aldus H. Howard Cooper, president van Teton Petroleum Company. 'Ik hoop dat ik hiermee een weg baan voor andere Amerikaanse bedrijven om ook de Russische marktplaats te betreden en te profiteren van de vele mogelijkheden die deze markt biedt.'

Teton Petroleum is een bedrijf dat zich richt op het winnen en produceren van olie en gas. De bedrijfsactiviteiten worden uitsluitend uitgevoerd via een belang van 50 procent in Goltech LLC, een Texaanse rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid. Dit bedrijf opereert op zijn beurt uitsluitend via een belang van 70,59 procent in Goloil, een Russische besloten vennootschap op aandelen. Goloil bezit de Eguryak-consessie in West-Siberië. Volgens een rapport over de reserves opgesteld door Gustavson Associates, Inc., bevat de Eguryak-consessie 41,96 miljoen vaten van bewezen nettoreserves voor Teton. De veldproductie van Teton in West-Siberië is gestegen tot 6000 vaten olie per dag, hetgeen neerkomt op netto 1500 vaten per dag voor Teton Meer informatie over Teton is te vinden op de website: www.tetonpetroleum.com.

Dit persbericht kan op de toekomst gerichte beweringen bevatten. Deze beweringen worden gedaan onder voorbehoud van verschillende onzekerheden en risico's die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Factoren die verschillen kunnen veroorzaken of daaraan kunnen bijdragen, omvatten maar zijn niet beperkt tot, economische omstandigheden, vraag en verkoop van producten, rentevoeten, wisselkoersen, concurrentie en activiteiten van concurrenten, en veranderingen in de oliebranche. Zie de jaarverslagen, kwartaalverslagen en andere SEC-dossiers van het bedrijf voor een uitvoerige bespreking van de risico's. Dit persbericht vormt geen voorstel tot het verkopen, of verzoek tot het kopen, van aandelen van Teton Petroleum.

Contact informatie: USA, Greg Powell, General Manager, greg@ctapr.com,
of Bevo Beaven, Vice President, beiden van CTA Public Relations,
+1-303-665-4200; of CANADA, John Robinson van Current Capital,
+1-416-860-0211, john@currentcapital.com; of OOSTENRIJK, ZWITSERLAND,
DUITSLAND, Rudolf Heinz, (49) 69-970-9130,
Rudolf.Heinz@planet-interkom.de,
allen van Teton Petroleum Company.

Website: https://www.tetonpetroleum.com

Contactpersonen: USA, Greg Powell, General Manager, greg@ctapr.com, of Bevo Beaven, Vice President, beiden van CTA Public Relations,
+1-303-665-4200; of CANADA, John Robinson van Current Capital,
+1-416-860-0211, john@currentcapital.com; of OOSTENRIJK, ZWITSERLAND,
DUITSLAND, Rudolf Heinz, (49) 69-970-9130,
Rudolf.Heinz@planet-interkom.de,
allen van Teton Petroleum Company


04 jul 02 09:59

Deel: ' Investing in Russia & CIS Conference Teton Petroleum in Londen '
Lees ook