Gemeente Etten-Leur

Invoering betaald parkeren Oude Bredaseweg / Markt

Met ingang van woensdag 14 juli aanstaande moet er betaald worden voor het parkeren van auto of motor in de Oude Bredaseweg (tussen Markt en Anna van Berchemlaan) en op het verlaagde plein van de Markt nabij de rijksweg.
In het hierboven genoemde gedeelte van de Oude Bredaseweg mag er alleen geparkeerd worden in de parkeervakken aan de noordzijde van de straat en in de zes parkeervakken nabij de bakkerij aan de zuidzijde van de straat. Voor het overige geldt er een parkeerverbod. De parkeerautomaat voor de vakken aan de noordzijde staat bij het bankgebouw van ABN-AMRO. In deze parkeervakken kan er onbeperkt geparkeerd worden voor de prijs van drie kwartjes per uur (= één kwartje per twintig minuten). De zes parkeerplaatsen voor de winkel van Bakker Struys zijn alleen bedoeld voor heel kort parkeren: maximaal twintig minuten. Deze zes vakken hebben per stuk een eigen parkeermeter. Op het verlaagde plein van de Markt (tussen rijksweg en waaggebouw) mag onbeperkt betaald geparkeerd worden tegen het tarief van Hfl. 0,75 per uur.

Betaald parkeren geldt op de volgende dagen en tijden: maandag tot en met donderdag van 9.00 - 18.00 uur, vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en zaterdag van 9.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden is het parkeren in de genoemde vakken gratis.
De bewoners van de betreffende straatgedeelten zijn enkele weken geleden al aangeschreven over het invoeren van betaald parkeren in hun straat. De bewoners zijn in de gelegenheid gesteld om een parkeervergunning aan te schaffen. Met deze vergunning kan men parkeren op het binnenplein nabij de Van Kuijckflat en Oderkerkparkflat. Dit gebied is op bovengenoemde dagen en tijden dus gereserveerd voor vergunninghouders.

Zoekwoorden:

Deel: ' Invoering betaald parkeren Oude Bredaseweg Etten-Leur '
Lees ook