Politie Gelderland-Midden


---
Wageningen, 10 juli 2002

Inwoner uit Bennekom vermist

De 45-jarige Richard Hoebink uit Bennekom wordt sinds maandag 8 juli vermist. De man zou in gespannen toestand zijn woning aan de Kraatsweg hebben verlaten. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Vermoedelijk verplaatst Hoebink zich met zijn personenauto, een groene Volkswagen Sharan, type GL81Kw, Tdi. De auto is voorzien van het kenteken RG-GG-93 en staat op naam van Hoebink. Vanwege zijn werk had Hoebink veel contacten in Veenendaal en omgeving.

Hoebink is een blanke, Nederlands sprekende man van ongeveer 1.85 meter lang. Hij heeft een fors postuur (weegt ongeveer 120 kilogram), heeft blauw/groene ogen en kort donkerblond haar. Zijn schoenmaat is 44/45. Opvallend kan zijn dat hij in zijn bovengebit een vrij grote brug draagt. Toen hij zijn woning verliet, ging hij gekleed in een blauw met rode trui van het merk Mc. Gregor. Daaronder droeg hij een rose blouse en een wit t-shirt. Verder droeg hij een lichte spijkerbroek.

Op de site www.vallei.net/politie is een foto van Hoebink geplaatst.

Mensen die menen Hoebink of diens auto gezien te hebben, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Wageningen, telefoonnummer 0900 -8844. Natuurlijk mogen zij ook contact op nemen met de politie in hun woonplaats.

Harry Munniksma (grip 5069 of 06 - 53228880)

Deel: ' Inwoner uit Bennekom vermist '
Lees ook