Inzicht in gedrag bestuurders bedrijfsvoertuigen door MIJNRIJSTIJL.nl


HENGELO, 20150610 -- MIJNRIJSTIJL.nl is een nieuwe service die ervoor zorgt dat bedrijfsvoertuigen (vaak voorzien van bedrijfsnaam en –logo) veilig en correct deelnemen aan het verkeer. Door middel van een herkenbare sticker met een unieke code achterop de auto is het mogelijk voor weggebruikers om 24 uur per dag, 7 dagen per week complimenten en/of klachten over het rijgedrag van de chauffeur op een gebruiksvriendelijke wijze via MIJNRIJSTIJL.nl te delen met de werkgever van de bestuurder via een telefoondienst of de mobiele website.

Waarom MIJNRIJSTIJL.nl?
Veel werkgevers in Nederland sturen hun chauffeurs iedere dag weer in vol vertrouwen de weg op in een bedrijfsvoertuig voorzien van hun naam en logo. Helaas wordt dit vertrouwen vaak beschaamd, met alle vervelende gevolgen van dien. Weggebruikers grijpen dan vaak uit frustratie naar hun telefoon om een foto te maken en deze via social media te delen, bij gebrek aan betere manieren om contact te leggen met het bedrijf in kwestie. Dit kan schadelijk zijn voor het, zorgvuldig opgebouwde, imago van het bedrijf.

Wat doet MIJNRIJSTIJL.nl?
Met deze service kunnen weggebruikers 24/7 via het telefoonnummer of de mobiele website complimenten en/of klachten doorgeven over het weggedrag van chauffeurs in een bedrijfsvoertuig voorzien van onze registratiesticker. Door de unieke code op iedere sticker is elke melding terug te leiden tot een specifieke auto en chauffeur, waardoor de ondernemer in kwestie meteen actie kan ondernemen – en deze vervolgens weer kan terugkoppelen aan de melder.

MIJNRIJSTIJL.nl vs. Blackboxen
Vrijwel alle bedrijfsvoertuigen zijn tegenwoordig uitgerust met een zogeheten Blackbox. Een Blackbox is uitstekend te combineren met onze dienst en versterkt deze zelfs: de 'kwantitatieve' data uit de Blackbox, aangevuld met de ‘kwalitatieve’ data van MIJNRIJSTIJL.nl, zorgen er bijvoorbeeld voor dat een chauffeur die netjes 120km/u rijdt maar wél rechts inhaalt terwijl hij sms't, nog steeds gecorrigeerd kan worden.


Deel: ' Inzicht in gedrag bestuurders bedrijfsvoertuigen door MIJNRIJSTIJL.nl '
Lees ook