IQMS introduceert een geautomatiseerde VIN Generator-applicatie voor de auto-industrie

Automation Group ontwikkelt innovatieve ERP-applicatie die de vereisten voor voertuigattributen berekent voor naleving van de normen gesteld door de National Traffic Highway Safety Administration

PASO ROBLES, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- 20110420 --

IQMS, ontwerper en ontwikkelaar van de Productie Enterprise Resource Planning (ERP)-software, EnterpriseIQ, kondigde vandaag de release van een nieuwe applicatie voor het genereren van een Voertuig Identificatie Nummer (VIN) aan die gemak en compatibiliteit levert aan producenten van aanhangwagens. Met de introductie van de VIN Generator-applicatie kunnen IQMS-gebruikers met de klik van een knop VIN-sequenties van de Department of Motor Vehicles (DMV) creëren. In plaats van het handmatig toekennen van formulaire nummers aan het product, berekent de nieuwe EnterpriseIQ-applicatie de vereiste voertuigattributen die nodig zijn om aan de normen van de National Traffic Highway Safety Administration (NTHSA) te voldoen.

Zoals met alle EnterpriseIQ-modules, de VIN Generator-applicatie is volledig geïntegreerd met IQMS' productie ERP-systeem met enkelvoudige database. Omslachtige wijzigingen zijn niet langer een probleem omdat de attributen van de nieuwe VIN Generator gevarieerd zijn en op gebruikersniveau gewijzigd kunnen worden. Gebruikers hebben de mogelijkheid om eenvoudig VIN-sequenties voor werkopdrachten te creëren, evenals om deze nummers in etiketten met streepjescodes en certificaten van oorsprong te integreren.

“De VIN Generator automatiseert het proces en doet zeer veel achter de schermen”, aldus Abe Harms van Load Trail, Inc., de drijvende kracht achter de ontwikkeling van deze nieuwe module. “Het doet alles met een enkele klik van een knop, wat geweldig is! IQMS en haar automatiseringsgroep zijn fenomenaal om mee te werken. Na één televergadering om de specificaties te bespreken, werd de applicatie geleverd precies zoals dat was gevraagd en met alle vereisten”.

IQMS ontwikkelde de VIN Generator-applicatie specifiek om aan de groeiende behoeften van haar klantenbestand in de auto-industrie te voldoen. De VIN Generator is, net als 90 procent van de verbeteringen en functies die ontwikkeld zijn voor EnterpriseIQ, een advies van klanten. Het suggestieportaal voor klanten van IQMS, Community Server, is een innovatieve manier om feedback te ontvangen en nuttige veranderingen sneller te leveren, terwijl tevens gebruik gemaakt wordt van de opkomende technologieën in de industrie.

“IQMS is trots op de klanttevredenheid, wat de reden is waarom wij de VIN Generator-applicatie hebben ontwikkeld voor de producenten van aanhangwagens. Het automatisch genereren, de nalevingsfunctie en het gebruikersgemak van de applicatie maken een verschil in de dagelijkse werklast van onze klanten”, aldus Glenn Nowak, vice president van IQMS. “Deze nieuwe applicatie, in combinatie met de verkoopconfiguratiemodule zal voor vele andere bedrijven binnen de productie-industrie behulpzaam zijn”.

Beschikbaarheid Oplossing

De VIN Generator-module is een gelicentieerde applicatie die compatibel is met de EnterpriseIQ 7.8.1.

Over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS productie ERP-software voor de repetitieve-, proces- en discrete industrie ontworpen en ontwikkeld. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie, boekhoudkundige, productiecontrole, kwaliteiscontrole, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen aan de automobiel-, medische-, verpakkings-, consumentengoederen- en andere productiemarkten. De innovatieve softwareoplossing voor ondernemingen met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en schaalbare oplossingen ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië bedient IQMS producenten overal ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
+1 805-227-1122, toestel 271

dfresca@iqms.com

Deel: ' IQMS introduceert VIN Generator-applicatie voor de auto-industrie '
Lees ook