IQMS verwelkomt nieuwe werknemers bij haar Europese divisie

Verdere uitbreiding in Europa versterkt IQMS's wereldwijde aanwezigheid en levert aanvullende ondersteuning aan Europese fabrikanten

PASO ROBLES, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110506 --

IQMS, een leider in ontwerp en ontwikkeling van Enterprise Resource Planning (ERP)-software voor productie, is verheugd om te kunnen aankondigen dat het IQMS Europe-team wordt uitgebreid door het verwelkomen van Edward Waddington, Yves Dormont and Marco Pinzon. Met klanten in alle landen in Europa, heeft IQMS, 10 jaar lang een internationale aanwezigheid behouden en bedient het middelgrote industriële klanten in de kunststof-, automobiel-, medische en verpakkingsindustrie met diens softwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ.

In de afgelopen 12 maanden heeft IQMS een geconcentreerde poging gedaan om zijn aanwezigheid te versterken, waaronder een aanzienlijke toename van personeel om aan de behoeften van Europese klanten op het gebied van verkoop, implementatie en ondersteuning te voorzien. Met uitgebreide, betaalbare software die handelt in meerdere valuta en talen, komt het IQMS-product tegemoet aan de behoefte van Europese producenten die proberen om hun concurrentievermogen te vergroten, om slanker te worden, om hun nauwkeurigheid te verbeteren en eveneens om de wijze waarop hun onderneming gerund wordt te verbeteren.

Waddington, woonachtig in het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk, is voor meer dan 20 jaar, betrokken geweest bij de productie van bedrijfssystemen, waardoor hij een expert geworden is op het gebied van implementatie, ondersteuning en verkoop van ERP-systemen die gericht zijn op productie, verpakte consumentengoederen en de auto-industrie. Bij toetreding tot IQMS, zullen Waddington's doelen bestaan uit het verdiepen van de relaties met bestaande klanten en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke mogelijkheden binnen Europa.

“IQMS is een bedrijf met een duidelijk doel om de marktleider in ERP-software voor de productie-industrie te worden en we hebben grote successen behaald in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ik ben verheugd over het uitbreiden van de relatie met onze klanten en het uitbreiden van IQMS binnen Europa.” zei Waddington. “Het is geweldig om te werken voor een wereldwijd ERP-softwarebedrijf, waarvan het managementteam een visie heeft om de deskundigheidsleider op het gebied van de productie van ERP te worden en om op deze visie te leveren.”

Dormont en Pinzon zijn werkzaam vanuit het IQMS-kantoor in Stockholm, Zweden. Dormont treedt toe tot het IQMS-team als software-support specialist. Hij spreekt vloeiend vier talen, heeft een master's degree in elektronica-engineering en brengt waardevolle EDI-kennis met zich mee vanuit zijn tijd als een consultant voor EDI-integratie bij EDICOM.

Pinzon heeft, gedurende meer dan 15 jaar als projectmanager, adviseur en implementeur gewerkt op het gebied van ERP-software. Pinzon is ingehuurd als softwareapplicatie specialist voor IQMS, en zijn kennis van echte ERP-systemen en zijn master's degree in bedrijfskunde vormen een krachtige combinatie aan implementatiekrachten voor IQMS's klanten.

“Met de aanvulling van Edward, Yves en Marco is IQMS gewapend om zich verder op de Europese markten uit te breiden alsook het blijven assisteren van onze gewaardeerde klanten,” aldus Glenn Nowak, Vice President van IQMS. “Wij geloven dat alle drie van onze nieuwe medewerkers waardevolle activa voor het team zullen zijn en wij zijn verheugd om te zien wat de toekomst voor de divisie IQMS Europe in petto heeft.”

Over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS productie ERP-software voor de repetitieve-, proces- en discrete industrie ontworpen en ontwikkeld. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie, boekhoudkundige, productie monitoring, quality control, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen aan de automobiel, medical, verpakkingen, consumentengoederen en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en schaalbare oplossingen ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië bedient IQMS fabrikanten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
+1 805-227-1122

dfresca@iqms.com

Deel: ' IQMS verwelkomt nieuwe werknemers bij haar Europese divisie '
Lees ook