IQUIP

IQUIP ADVISEERT DAS RECHTSBIJSTAND OP HET GEBIED VAN KWALITEITSZORG VAN IT-PROJECTEN

Diemen, 10 augustus 1999 - IQUIP Informatica B.V. zal D.A.S. Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij (DAS) als auditor ondersteunen in het kader van kwaliteitszorg voor een aantal
automatiseringsprojecten. Door IQUIP als onafhankelijke partij in het project te betrekken, verzekert DAS zich van een optimale advisering en maximale kwaliteitsgarantie. Beide ondernemingen tekenden onlangs een raamovereenkomst om de samenwerking te bekrachtigen. De activiteiten worden uitgevoerd door de IQUIP-eenheid Software Control Kwaliteitszorg. Deze eenheid heeft uitgebreide ervaring op het gebied van kwaliteitszorg in een aantal omvangrijke automatiseringsprojecten.

D.A.S. Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij DAS Rechtsbijstand biedt particulieren en ondernemers de mogelijkheid om zich te verzekeren van rechtshulp op allerlei rechtsgebieden. Bijvoorbeeld bij juridische conflicten in het verkeer, op het werk, met de gemeente of met iets wat men koopt of huurt. Hiervoor zet DAS circa 350 gespecialiseerde juristen en verhaalsdeskundigen in die jaarlijks tienduizenden zaken behandelen. Hiermee is DAS de grootste organisatie van Nederland op het gebied van verzekerde rechtshulp. Meer informatie over DAS Rechtsbijstand is te vinden op http://www.das.nl.

IQUIP Informatica B.V.
Met circa 1400 medewerkers is IQUIP Informatica B.V. één van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Nederland. Het bedrijf bouwt, implementeert en onderhoudt informatiesystemen. In alle activiteiten stelt IQUIP de basisprocessen van de klant én de eindgebruikers centraal. IQUIP is gestructureerd rondom vijf divisies die zich richten op respectievelijk back-office systemen, front-office systemen, implementatie, component-gebaseerde software en testen en geïntegreerde dienstverlening. Meer informatie over IQUIP is te vinden op http://www.iquip.nl.

IQUIP is gevestigd in Diemen, Ede, Den Bosch, Culemborg, Reeuwijk en Groningen.

Contact voor de redactie:
IQUIP Informatica B.V.
Cas Heuvelmans
tel.: (020) 660 66.00 + 3341 (nakiezen)
fax: (020) 660 66 80
e-mail: c.m.b.heuvelmans@iquip.nl

Deel: ' IQUIP adviseert DAS over kwaliteitszorg in IT '
Lees ook