P E R S B E R I C H T

IQUIP OPENT KANTOOR IN GRONINGEN

Diemen, 6 mei 1999 - IQUIP Informatica B.V., met 1350 medewerkers een van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Nederland, opent een nieuwe vestiging in de stad Groningen. Het kantoor dient als uitvalsbasis voor Noord-Nederland. De vestiging in Groningen biedt IQUIP de mogelijkheid zowel de klanten als de eigen medewerkers in Noord-Nederland optimaal te bedienen. Vandaar dat het kantoor enkele flexibele werkplekken biedt voor mobiele professionals. Het kantoor in Groningen is de zesde vestiging van IQUIP in Nederland, naast de kantoren in Diemen (2), Den Bosch, Culemborg en Ede.

"Noord-Nederland biedt een groot potentieel", aldus Hans van Waayenburg, directievoorzitter van IQUIP. "Niet alleen economisch, maar ook wat betreft de arbeidsmarkt. Dat gegeven kunnen we, door ons in de regio te vestigen, optimaal benutten. Klanten van IQUIP hechten veel waarde aan continuïteit van het niveau en de omvang van de dienstverlening. Essentieel daarbij zijn de betrokkenheid en motivatie van de bij de klant werkzame IQUIP-medewerkers. Eén van de aspecten die bijdragen aan die motivatie is het aanbod van uitdagende opdrachten met een acceptabele reistijd. Noord-Nederland blijkt voldoende mogelijkheden te bieden om de groei van het aantal opdrachten en het aantal collega's te combineren met deze doelstelling."

IQUIP Informatica B.V.

Met circa 1350 medewerkers is IQUIP Informatica B.V. één van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Nederland. Het bedrijf bouwt, implementeert en onderhoudt informatiesystemen. In alle activiteiten stelt IQUIP de basisprocessen van de klant én de eindgebruikers centraal. IQUIP is gestructureerd rondom vijf divisies die zich richten op respectievelijk back-office systemen, front-office systemen, implementatie, component-gebaseerde software en testen en geïntegreerde dienstverlening. Naast een eigen opleidingsinstituut beschikt IQUIP over het verkenningsinstituut voor nieuwe technologie, ViNT. Meer informatie over IQUIP is te vinden op http://www.iquip.nl.

Met vriendelijke groet,

IQUIP Informatica B.V.

Cas Heuvelmans

Public Relations/IEC

Contact voor de redactie:

IQUIP Informatica B.V.

Cas Heuvelmans

tel.: (020) 660 67 99

fax: (020) 660 66 80

e-mail: c.m.b.heuvelmans@iquip.nl

Deel: ' IQUIP opent kantoor in Groningen '
Lees ook