KENNISNET

irak.kennisnet.nl maakt Irak-crisis inzichtelijk

Met irak.kennisnet.nl maakt Kennisnet Irak-crisis voor onderwijs inzichtelijk

Kennisnet introduceert op 20 maart een speciale website voor het onderwijs over de Irak-crisis. Kennisnet neemt daarmee haar verantwoordelijkheid om deze crisis voor het basis, voortgezet en beroepsonderwijs inzichtelijk te maken.

De speciale site biedt nieuwsberichten, vele links, achtergrondinformatie over bijvoorbeeld sleutelpersonen, landeninformatie, terrorisme, enz. Daarnaast is er een dagelijkse poll en kan er meegediscussieerd worden in het forum.

Speciaal voor docenten zijn er in samenwerking met het Centrum voor Mondiaal Onderwijs lesbrieven ontwikkeld die het de leerkracht mogelijk maken om in te spelen op de actualiteit.

Leerlingen in het basisonderwijs vinden de speciale Irak-pagina die op hun eigen niveau het conflict toegankelijk maakt.

Voor leerlingen in het voortgezet en beroepsonderwijs is een speciaal aanbod samengesteld in de vorm van een lesbrief en een overzichtspagina.

Meer weten over de Irak-special: irak.kennisnet.nl of www.kennisnet.nl/special/irak

Over Kennisnet
Kennisnet.nl is de internetorganisatie van en voor het onderwijs. Het aanbod op haar sites sluit nauw aan bij de dagelijkse onderwijspraktijk. www.kennisnet.nl biedt eenvoudig toegankelijke, educatieve content en onderwijsinformatie voor leerkrachten, leerlingen en ouders. Daarnaast stimuleert Kennisnet de inzet van ICT in onderwijsprocessen door via de websites technische hulpmiddelen, praktische ondersteuning en aansprekende inhoud te bieden voor (innovatieve) leer- en werkvormen. Met kennisnet.nl sta je er nooit alleen voor!

Nadere informatie voor de redactie:

Stichting Kennisnet
Hans den Boer, communicatiemanager
telefoon 079 323 09 96
e-mail h.denboer@kennisnet.org
www.kenninset.nl

19 mrt 03 15:57

Zoekwoorden:

Deel: ' Irak.kennisnet.nl maakt Irak-crisis inzichtelijk '




Lees ook