Persbericht

ISIT levert Storage Resource Manager van HighGround

Naarden, maart 2000 - ISIT, The Storage Company, levert Storage Resource Manager™ (SRM) van HighGround Systems. SRM is een reeks Intranet website-oplossingen voor automatische rapportage over opslagcapaciteit,
-gebruik en -beschikbaarheid van een netwerk. ISIT is de enige leverancier in Nederland met SRM-gecertificeerde engineers.
Storage Resource Manager past uitstekend in het productportfolio van ISIT - The Storage Company.

'De combinatie van hogere desktop-productiviteit, gedeelde bestanden, e-mail, e-commerce, data mining en het Internet betekent dat de behoefte van IT-afdelingen aan goede storage-oplossingen sterk is toegenomen', vertelt J. Roelof Borggreve, Managing Director van ISIT B.V. 'ISIT levert HighGround's SRM-oplossing omdat het IT-afdelingen in staat stelt netwerkprestaties te monitoren, waardoor inzicht ontstaat in de storageproblematiek binnen een netwerk. Slechts 20 procent van de gegevens op disksystemen wordt gewijzigd en 50 procent wordt helemaal niet gebruikt. Een groot deel van de opslagsystemen wordt dus belast met waardeloze gegevens. SRM geeft inzicht in welke dit zijn.'

SRM zorgt voor een automatische scan van de opslagtopologie van een onderneming. Het verzamelt statistieken over capaciteit, gebruik, beschikbaarheid en configuratie, en correleert deze gegevens in een Microsoft SQL Server database. Op basis daarvan biedt het product waarschuwingen, rapportage, historische trends en mogelijke ingrepen voor eenvoudige en efficiënte probleemdetectie en -correctie.
SRM is een 'gewone' Intranet website. Daardoor kunnen IT-managers standaard webbrowsers gebruiken voor toegang tot precieze opslaganalyses; zonder gevolgen voor de prestaties van netwerk of systeem. Ook hoeven geen nieuwe vaardigheden te worden aangeleerd of extra desktopiconen te worden toegevoegd.

Door een gezamenlijke ontwikkelingsrelatie met Microsoft kan SRM in de toekomst ook worden gebruikt voor Windows 2000. Tevens is HighGround een samenwerkingsverband aangegaan met Legato en gaat de onderneming deel uitmaken van Legato's Continuum. Ook werkt HighGround nauw samen met Compaq. Volgens Borggreve is ISIT door deze activiteiten nog beter in staat om geïntegreerde storage-oplossingen aan te bieden.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

HighGround
HighGround Systems is een belangrijke leverancier van storage resource management software voor automatische monitoring, meting van en rapportage over de opslagcapaciteit, -beschikbaarheid en het opslaggebruik voor e-business. HighGround Storage Resource Manager (SRM) is een industrieleidende oplossing voor opslagrapportage en -analyse en event management voor Windows NT-, UNIX-, Linux- en Microsoft Exchange-platformen. SRM wordt gebruikt voor het plannen van nieuwe applicatie-rollouts, het meten en garanderen van service levels voor eindgebruikers en het garanderen van kosteneffectieve, continue en efficiënte e-businessoperaties, door IT-organisaties overal ter wereld. Voor meer informatie over HighGround: www.highground.com.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT - The Storage Company - zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storage-wensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, Veritas, Adic, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.
Voor redactionele informatie:
Pb0400
Influx PR, Jakob Brons of Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: PR Influx@cs.com. Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13, e-mail: Rvmeurs@isit.nl.

Deel: ' ISIT levert Storage Resource Manager van HighGround '
Lees ook