Persbericht

ISIT wordt Exabyte Solutions Partner (ESP)

Naarden, februari 2000 - ISIT, The Storage Company, is toegetreden tot het ESP-programma van Exabyte. Het ESP-programma (Exabyte Solutions Partner) is door Exabyte ingesteld om een hecht samenwerkingsverband op te bouwen met die leveranciers die oplossingen kunnen leveren voor de meer complexe storage-omgevingen. Partners worden geselecteerd op basis van ontwerp, implementatie en integratie van storage-oplossingen.

ISIT is blij met de deelname aan het partnerprogramma. Door Exabyte's uitgebreide reeks high performance en industrial tape drive- en tape library-producten kan ISIT uitgebalanceerde oplossingen aanbieden, gebaseerd op zowel DLTtape™-technologie als MammothTape™-technologie.

Eén van de Exabyte-producten die ISIT levert is de onlangs geïntroduceerde Exabyte Mammoth-2 (M2)-drive. Dit product biedt aanzienlijk hogere prestaties dan de huidige tape library-producten. De M2 tape drive is gebaseerd op Exabyte's MammothTape™-technologie en biedt een transfersnelheid van 12MB per seconde en 60 GB opslagcapaciteit (uncompressed); prestaties die twee maal hoger liggen dan die van de concurrentie.

De M2 tape drive is ontwikkeld voor de zogenaamde midrange-markt. De oplossing is uitermate geschikt voor Unix- en NT-omgevingen en levert hoge storage-prestaties - zonder de prestaties van de server nadelig te beïnvloeden. De explosieve groei van data en het steeds kleiner wordend back-upwindow vraagt om producten als Exabyte's M2. Naast ISIT laat ook de Gartner Group zich lovend uit over deze nieuwe tape drive.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

Exabyte
Exabyte is een toonaangevende fabrikant van tape-opslagapparatuur en netwerk storage oplossingen voor data-intensieve applicaties en de databaseserver-markt. Exabyte ontwikkelt en fabriceert tape drives, tape media en tape libaries gebaseerd op MammothTape™- alsmede DLTtape™-technologie. De producten van Exabyte zijn uitsluitend verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van OEMs, distributeurs, resellers en business partners.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT - The Storage Company - zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storage-wensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, Veritas, Adic, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat inventarisatie, advies, gedetailleerd voorstel, installatie, implementatie en training in het eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.


___________________________________________________________________ Voor redactionele informatie:
Pb0300
Influx PR, Jakob Brons of Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: PR Influx@cs.com. Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13, e-mail: Rvmeurs@isit.nl.

Deel: ' ISIT wordt Exabyte Solutions Partner (ESP) '
Lees ook