Persinformatie: Insite versterkt managementteam om de groei in goede banen te leiden

Zwolle - Insite B.V. heeft per 1 januari 2000 het management van de onderneming uitgebreid met een commercieel manager en een resource manager. Het totale managementteam bestaat nu uit vijf personen, waarvan de drie oprichters van Insite.

Maarten Schafer is aangetrokken om leiding te geven aan het team van account managers en consultants. De afgelopen 10 jaar was hij in Frankrijk woonachtig en werkzaam als directeur e-marketing van een internet service provider. Daarvoor was hij vijf jaar marketing directeur van een telecombedrijf, ook in Frankrijk.

Bertrand Weegenaar wordt verantwoordelijk voor de interne organisatie op het gebied van projectplanning en de daarbij benodigde resources. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van het overdragen van kennis en projectmanagement voor complexe IT projecten met behulp van RAD en DSDM. Hij is al enige tijd werkzaam bij Insite via Devote.

Beide heren hebben veel ervaring en expertise in hun vakgebied, waardoor Insite in staat zal zijn om de verdere groei en ambities in goede banen te leiden. In totaal zijn er bij Insite circa 60 mensen werkzaam in Zwolle. De verwachting is dit aantal in de loop van 2000 dit aantal sterk zal toenemen. Daarnaast gaat Insite serieus op zoek naar partners en overnamekandidaten om de capaciteit versneld uit te breiden.

Insite helpt organisaties met hun visie en strategie inzake internet en ontwikkelt en implementeert zakelijke internettoepassingen, waaronder e-shops en intranet- en extranettoepassingen. Insite is een toonaangevende combinatie van specialisten op het gebied van IT, marketing en business consulting. Op dit moment zijn er ruim 60 personen werkzaam bij Insite. Insite stelt haar opdrachtgevers in staat professioneel gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet op een wijze dat zij hun positie in de markt kunnen versterken. Onder de referenties bevinden zich marktleiders in hun branche, waaronder Wehkamp, Macintosh Retail Group NV, Travelunie, OHRA, Siemens, NV Nederlandse Gasunie en KPN Telecom.

Insite B.V. is voor 51% eigendom van Devote N.V dat zich bezighoudt met business en IT-architectuur. Devote, sinds februari 1999 genoteerd aan AEX Exchanges, opereert in de top van de automatiseringsmarkt. Haar opdrachtgevers behoren tot de top-100 van in Nederland opererende ondernemingen.

Deel: ' IT-bedrijf Insite versterkt managementteam wegens groei '
Lees ook