It Dreamlân biedt dromers een droomplek in Fryslân


KOLLUMERPOMP, 20120710 -- Natuurkampeerterrein it Dreamlân heeft iets met dromen. En met dromers. Maar vooral met mensen die het lef hebben hun droom waar te maken. Daarom biedt it Dreamlân dromers voor één week een droomplek aan. Om eens rustig aan hun droom te kunnen werken. De natuur geeft alle ruimte aan hun creativiteit. Tegelijk met andere dromers, omdat dromen delen inspireert. Ter afsluiting kan men deelnemen aan de dromen-inspiratiedag met een verrassend programma en ondersteuning van maar liefst acht Life Coaches. Deze zomer geeft dit Natuurkampeerterrein, gelegen in Noordoost-Friesland, vier keer drie van deze droomarrangementen weg aan dromers. Kosten? Niets!

Wat houdt het in? 
Per droomweek zijn er drie droomplekken beschikbaar midden in de prachtige natuur van Noordoost-Friesland. It Dreamlân is een rustige camping met adembenemend uitzicht en weidse wolkenluchten rondom. De  dromers krijgen een volledig ingerichte tent. Zij kunnen gebruik maken van alle campingfaciliteiten waaronder wifi, een fiets en de overdekte kachelplaats met loungekussens.

De droomweken zijn:  23 - 30 juli  /  30 juli - 6 augustus  /  6 - 13 augustus  /  13 - 20 augustus.

Dromen-inspiratiedag op zaterdag 8 september met alle twaalf dromers.

Achtergrondinformatie
Iedereen heeft dromen. Dromen kunnen klein of groot zijn, ingewikkeld of verrassend in hun eenvoud, enorm bevlogen of juist ‘down to earth’. Dromen hebben gemeen dat ze je hart sneller doen kloppen, dat ze raken aan wat jij echt belangrijk vindt in het leven en dat ze niet direct binnen je bereik liggen. Daarom droom je ervan.

Klinkt leuk, dat dromen, maar meestal raken ze verloren in de waan van de dag. Hoe jammer is het dat we meestal zo weinig tijd vinden om echt met onze droom aan de slag te gaan! Je dromen kun je dichterbij brengen als je de kans krijgt om er eens in rust, stilte en ruimte aan te werken. En je kunt enorm in de zogenaamde ‘flow’ komen als je eens flink kunt sparren met andere dromers. Dromen delen inspireert! It Dreamlân droomt dat meer mensen hun droom werkelijkheid kunnen maken!
 
Natuurkampeerterrein it Dreamlân ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer en op een mooie fietstochtafstand van Werelderfgoed de Waddenzee. Kenmerkend voor dit gebied zijn de wadden, wierden en wouden, die samen één van de meest ongerepte stukken natuur van Nederland vormen. Het zal geen enkel probleem zijn om hier inspiratie op te doen in de omgeving.  

Meer informatie: 
Website: https://www.itdreamlan.nl/nieuws/30/Dromers_gezocht!
Facebook: https://www.facebook.com/itDreamlan
Twitter: https://www.twitter.com/itDreamlan


Deel: ' It Dreamlân biedt dromers een droomplek in Fryslân '
Lees ook